Kima Čenuna un Donalda Trampa dubultnieki izklaidējas Seulā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien Seulas centrā bija vērojams neparasts skats - Ziemeļkorejas diktators Kims Čenuns un ASV prezidents Donalds Tramps ne vien satikās, bet arī spieda viens otram roku un pozēja kopīgiem «pašiņiem». Tie bija visā pasaulē pazīstamo politiķu dubultnieki, kuri dienu pirms Phjončhanas olimpiādes atklāšanas sacēla nelielu ažiotāžu Dienvidkorejas galvaspilsētā, vēsta aģentūra «Reuters».

Kima ampluā iejutās Honkongā dzīvojošais austrāliešu mūziķis Hovards, savukārt Trampam raksturīgo oranžo iedegumu un skābo grimasi attēloja 67 gadus vecais amerikānis Deniss Alans.

Viņi satikās Mjeondonā - vienā no Seulas rosīgākajiem iepirkšanās rajoniem. Paspieduši viens otram roku, dubultnieki uzņēma vairākas kopbildes. Viņus aktīvi fotografēja arī garāmgājēji.

«Mēs labi satiekam viens ar otru,» stāsta Hovards. «Domāju, ja Donalds Tramps un Kims Čenuns parunātos, viņi sadraudzētos. Manuprāt, viņi ir ļoti līdzīgi cilvēki.»

Olimpiādes svinīgā atklāšanas ceremonija notiks piektdien, 9.februārī.

Ziemas olimpiskās spēles Phjončhanā apmeklēs ASV un Ziemeļkorejas delegācijas. Lai arī valstu līderi pasākumu neapmeklēs, no ASV uz Phjončhanu dosies viceprezidents Maiks Penss, savukārt Ziemeļkorejas delegācijā ietilpst Kima Čenuna jaunākā pusmāsa Kima Jočena.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu