Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pavisam atklāts seksa rotaļlietu ceļvedis: no iesācējiem līdz profesionāļiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Klāt Valentīna diena, kā to padarīt pikantāku un kaislīgāku, skaties video! Video ceļveži apzināti sadalīti trīs daļās: iesācējiem, amatieriem un profesionāļiem, kas domāti konkrētajai auditorijas daļai. Skaties, uzzini daudz ko jaunu un iedvesmojies fantāzijām, kas tik ļoti piestāv Valentīna dienai. Esi drosmīgs un dažādo savu seksuālo dzīvi! Saturs domāts pilngadību (18+) sasniegušiem!

 
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ceļvedis iesācējiem

Seksuālo fantāziju veikala «SexyStyle» vadītāja Elīna Hasanova stāsta par to, ko ieteiktu izvēlēties mums, ja mēs esam ienākuši veikalā pirmo reizi un kautrībā nodūruši galvas mēģinām ko aplūkot no piedāvātā klāsta. Šis video atklās lietas, ar ko sākt daudzveidot savu seksuālo dzīvi. Tu pat nevari iedomāties, kā var mainīties sekss, ja tu sper pirmos soļus šajā pieaugušo rotaļlietu pasaulē!

Saturs un bildes domātas pilngadību (18+) sasniegušiem!

 
Foto: Mārtiņš Otto

Ceļvedis amatieriem

Ja dažādu veidu prezervatīvi, lubrikanti, erekcijas gredzeni, masāžu sveces, spēles ar spalviņu tevi jau garlaiko - iepazīsti nākamo līmeni! Skaties video un uzzini par iecienītākajiem lomu kostīmiem, stimulējošām masāžas eļļiņām, vaginālajām bumbiņām, tamponiem seksa laikā, vairākiem masturbatora veidiem un dažāda režīma pulsācijas vibratoriem. Guļamistabas rotaļlietu klāsts ir tik plašs, ka katrs no mums spēs atrast sev tīkamāko.

Saturs un bildes domātas pilngadību (18+) sasniegušiem!

 
Foto: Mārtiņš Otto

Ceļvedis profesionāļiem

Ja tev šķiet, ka nekas vairs nespēj pārsteigt, skaties šo video un uzzini, kas jauns BDSM pasaulē. Iemācies pamata siešanas metodes un vēro, kādas ir sajūtas, ja elektro stimulators pieskaras manai ādai.

Saturs un bildes domātas pilngadību (18+) sasniegušiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu