Salceviča: pusi savas dzīves esmu domājusi, kā nomest svaru. Pietiek!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Man ir 30 un 6 gadi. Un pusi savas dzīves esmu domājusi, kā nomest svaru.» televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» raidījumā «Māmiņu klubs» atklāj stiliste un bloga morethansize.com veidotāja Indra Salceviča. Turklāt neslēpj, ka to darījusi lielākoties apkārtējo spiediena dēļ. Viņa norāda, ka gribētu lauzt iesūnojošos mītus, ka apaļi cilvēki nesporto, rij bulkas, ir slinki un guļ dīvānā. «Tas mani nokaitināja,» saka Indra.

«Man apnika, ka visu laiku kāds mani māca dzīvot. Jādzīvo ir pašam un saskaņā ar sevi! Sapratu, ka puse dzīves jau nodzīvota, un velns ar ārā – esmu desmit gadus patērējusi, sēžot un skatoties uz kādu no ēdieniem un domājot - nē, nedrīkst!» tā Indra. Vai viņa patiešām uz visiem laikiem atmetusi domu par tievēšanu? Stiliste atzīst:

«Mans mērķis noteikti nav sēdēt uz diētām vai badoties, ko esmu darījusi iepriekš un 10 dienas «speciālajā klīnikā» dzērusi tikai ūdeni.»

Savukārt meklējot iemeslus, kāpēc modes pasaulē tik izteikti tiek kultivēts slaidums, Indra mudina aizdomāties par kādu interesantu tendenci:

«Kopš piecdesmitajiem gadiem modi pasaulē diktē geji. Nu ko jūs gribat? Jūs gribat, lai modē būtu pufīgas un formīgas sievietes? Nē! Viņām jāizskatās kā puikām!»
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu