«Tas bija mokoši. Pusotru stundu gaidīju suši». Evijas Skultes pieredze

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Cik ilgi ir pieņemami restorānā gaidīt pasūtīto ēdienu? Vai maltīte jāatnes 20 minūšu laikā? Vai varbūt 40? Bet ko darīt, ja apkalpojošais personāls ēdienu nenes stundu un ilgāk? Iet prom? Vai turpināt gaidīt? Aktrise Evija Skulte, kura šo sestdien kā slepenais viesis kanāla 360TV šovā «8 naži un gardēdis» dosies uz «Dikļu pils» restorānu, stāstot par savu nepatīkamāko pieredzi kādā no pašmāju restorāniem, atklāj, ka pusotru stundu gaidījusi uz pasūtītajiem suši: «Tas bija briesmīgi. Tur tiešām jau gribēju aiziet prom, sakot – ēdiet paši to visu! Mokoši tas bija. Tomēr neaizgāju un pasēdēju to pusotru stundu. Pēc tam ar niknumu to visu ēdu. Tā gaidīšana nav patīkama, ja ir jāgaida vairāk par stundu.»

Evija uz «Dikļu pils» restorānu slepenā vizītē dosies kopā ar kolēģi un draudzeni Zani Dombrovsku. Abas tik ilgi pētīs ēdienkarti, ka restorāna šefpavārs, neko nenojaušot par slēpto kameru esamību un raidījuma filmēšanu, dosies abām simpātiskajām dāmām palīgā. Laipnais un viesmīlīgais pavārs, protams, piedāvās abām galdā celt pašus izcilākos restorāna gardumus! Turklāt uz restorāna rēķina, jo jutīsies vainīgs, ka smalkajām viešņām jāsamierinās ar to, ka laikā, kad abas viesojas restorānā, notiek filmēšana. Vai Evijas Skultes izvēlētā maltīte būs gana laba arī pārējiem pašmāju restorānu īpašniekiem, kuri savā starpā sacenšas par labākā titulu?

Šovs restorānu kari «8 naži un gardēdis» «Hobiju sestdienā», 17. februārī plkst. 21:00, kanālā 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu