Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ieskats gada pikantākajā notikumā - «Erotā 2018»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 16. līdz 17. februārim Ķīpsalas izstāžu hallē risinājās starptautiskais erotikas festivāls un izstāde «Erots».

Festivālā pirmo riezi Latvijā notika erotiskā teātra uzvedumi Nīderlandes trupas «Olifant Takeover» izpildījumā. Izrādēs «ar humoristisku un nerātnu aktierspēli» tika atspoguļotas cilvēciskās vājības.

«Ekstravaganti un pārdroši ar dažādu stilu, aksesuāru, kostīmu un scenogrāfiju tiek pasniegtas dažnedažādas sadzīves un ne tik ikdienišķas ainas. Lieliska humora deva palīdzēs skatītājiem pasmieties un paskatīties uz cilvēciskām vājībām un sabiedrības tabu no citas puses. Teātra trupa vienmēr izvēlas komēdiju, jo smiekli ir labākais veids, kā ikvienu atbrīvot no aizspriedumiem,» trupas uzvedumu pirms izstādes aprakstīja izstāžu rīkotājsabiedrības «BT 1» mediju koordinatore Inese Libere.

Līdzās trupas uzvedumiem, festivāla apmeklētāji varēja novērtēt erotisko pasākumu programmu ar pornodīvām, sieviešu un vīriešu striptīziem un citiem seksuāli piesātinātiem priekšnesumiem. Paralēli šovu programmai, bija iespējams iegādāties erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas pieaugušajiem, apakšveļu, masāžas eļļas, filmas u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu