Fotostāsts: karavīri izdzīvošanas mācībās Taizemē nogaršo tarantulus un kobras asinis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ko darīt, ja džungļos paliec viens bez pārtikas krājumiem? Jāizmanto visi barības vielu avoti, ko vien var atrast, - to ASV un Dienvidkorejas karavīriem uzskatāmi parādīja militārajās mācībās Taizemē, kur viņi varēja nogaršot tādas džungļu «delikateses» kā tarantulus, ceptu pērtiķi un pat kobras asinis, vēsta ziņu aģentūra «Reuters».

ASV un Dienvidkoreja ir starp 29 valstīm, kas piedalās vērienīgās militārajās mācībās «Cobra Gold 2018» Dienvidaustrumāzijā. Pirmdien Taizemē norisinājās viens no neparastākajiem izdzīvošanas mācību posmiem.

Taizemes jūras flotes instruktori karavīriem arī demonstrēja, kā notvert kobru.

Foto: Reuters/Scanpix

Vērienīgās mācības Dienvidaustrumāzijā norisinās katru gadu. To mērķis ir pastiprināt aizsardzību un nodrošināt, ka reģionālo krīžu gadījumā būs iespējams efektīvi reaģēt, liecina ASV jūras flotes mājaslapā publicētā informācija.

Mācības turpināsies līdz 23.februārim. Pilnā apmērā tajās piedalās Taizemes, ASV, Indonēzijas, Japānas, Malaizijas, Dienvidkorejas un Singapūras bruņotie spēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu