Kaspars Zlidnis: Kad iepazināmies ar sievu, es nezināju, ka viņai ir bērns..

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Sievietēm, kurām ir bērni no iepriekšējām attiecībām, nereti šķiet, ka jaunajam vīrietim tas varētu būt kā apgrūtinājums vai pat šķērslis nopietniem nolūkiem. Taču, vai tiešām tā ir? Šo būtisko jautājumu mūziķim Kasparam Zlidnim uzdeva televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» dzīvesstila raidījuma «Māmiņu Klubs» vadītāja Kristīne Virsnīte.

«Kad iepazināmies ar sievu, es nezināju, ka viņai ir bērns. Es vispār neko par viņu nezināju, tāpat kā viņa nezināja par mani,» atklāj Kaspars. To, ka mīļotajai sievietei ir meita, viņš izlasījis kādā Diānas intervijā žurnālam, taču viņam tobrīd šis fakts nav bijis absolūti nozīmīgs. «Es biju tik ļoti samīlējies, ka man šķita ok, būs vēl lielāks izaicinājums!» tā Kaspars. Viņš arī neslēpj - tam, ka Diānai jau ir meita, īpašu nozīmi nav pievērsuši arī viņa draugi vai radi un nav izteikuši nekādus komentārus vai brīdinājumus. «Man šķita, ka būs tā baigi forši viss, bet beigās izrādījās – nē, nemaz tik viegli tas nebija!»

Kaspara sievas vecākā meita šobrīd nedzīvo kopā ar viņiem un šī situācija Diānai nebūt nav viegli pieņemama. «Es nevaru pieņemt, ka meita no manis attālinās, bet es mācos viņu atlaist,» raidījumā saka Diāna. Piebilstot, ka tas ir prātam neaptverami, ka meita nav blakus, taču viņa saprot, ka realitāte ir tieši šāda. «Kopš Luīzes dzimšanas viņa attālinājās un bija pat kategoriski izvirzītas prasības – vai nu es, vai Kaspars ar Luīzi. Es teicu, ka es tomēr gribētu mēģināt – varbūt visi kopā, bet viņai tas nebija pieņemami. Viņai patika būt vienai,» saka Diāna, kura ir pārliecināta, ka meitai šobrīd nepieciešams laiks un reiz abas noteikti atkal atradīs ceļu viena pie otras.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu