Briselē policija slēdz vairākas ielas; aizdomas par apšaudi

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Beļģijas galvaspilsētas Briseles Forestas rajonā ceturtdien norisinājāss policijas operācija, kuras gaitā slēgtas vairākas pilsētas ielas. Operācijas iemesls ir iespējama apšaude pilsētā, vēsta Lielbritānijas medijs «The Independent».

(Papildināta ziņa.)

Saskaņā ar aculiecinieku teikto ap ceturtdienas pusdienlaiku Forestā bijusi vērojama policijas īpašo uzdevumu vienības klātbūtne.

Forestas pašvaldības amatpersonas medijam RTL norādījušas, ka policijas pastiprināta klātbūtne pilsētas ielās skaidrojama ar saņemto informāciju par bruņota cilvēka vai cilvēku iespējamo klātbūtni minētajā pilsētas rajonā.

RTL arī ziņo, ka operācijā Forestā iesaistīts arī policijas helikopters.

Vēlāk vietējie mediji ziņoja, ka policijas operācija varētu būt notikusi saistībā ar ceturtdienas rītā, iespējams, notikušu slepkavību.

Beļģijas policijas pārstāvji sākotnēji nekādus komentārus nesniedza, bet vēlāk uzsvēra, ka policijas aktivitātes nav uzskatāmas par pretterorisma operāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu