Spēcīgas lietusgāzes pārgājienu taku pārvērš zemūdens valstībā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Ievērojamas lietusgāzes Brazīlijas dienvidu daļā pārvērtušas kādu pārgājienu taku gleznainā zemūdens valstībā, vēsta «Lonely Planet». Blakus esošajā upē izveidojušies aizsprosti, kā dēļ tajā ievērojami palielinājies ūdens līmenis.

Dabas rezervāts «Recanto Ecológico Rio da Prata» tūristiem piedāvā unikālu ekotūrisma pieredzi. Tas atrodas 56 kilometrus uz dienvidiem no Bonito pilsētas, un tūristi uz to dodas galvenokārt snorkelēt vai doties pārgājienos.

Dabas rezervāts sociālajos tīklos publicējis videoklipu, kurā atspoguļots, kā pēc ievērojamām lietusgāzēm izskatījies vienā no pārgājiena takām. 2. februārī lietus dēļ Olho Dagua upē izveidojās sprosti, kas savukārt ievērojami palielināja ūdens līmeni.

Rezervāta darbinieki norāda, ka tās pašas dienas beigās ūdens jau atkal bija normālā līmenī, tomēr tūristiem, kas rezervātu apmeklēja tieši tajā dienā, tā bijusi unikāla pieredze.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu