Vai vīrieši ir labākie pavāri? Šefpavārs Raimonds Zommers atspēko mītu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

«Sievietes ir daudz precīzākas, daudz smalkākas. Ar daudz interesantāku garšas izjūtu, tāpēc noteikti nevarētu teikt, ka sievietes būtu ar ko sliktākas,» raidījumā saka populārais pavārs, atbildot uz jautājumu, vai tiešām vīrieši ir labāki pavāri nekā sievietes.

Šo mūžseno jautājumu šefpavāram Raimondam Zommeram televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot», kas jau šovakar ar īpaši sievišķīgu raidījumu priecēs visas TV skatītājas, uzdeva Grēta Gorjučko. Viņš atzīst, ka būt par šefpavāru ir smags darbs, kas prasa nemitīgi būt apritē un ir visai grūti savienojams ar bērnu audzināšanu. Iespējams, tieši tāpēc vīrieši šajā nozarē mēdz biežāk «izsisties».

Zommers neslēpj, ka virtuve ir viņa karaļvalsts un tajā labprātāk viņš darbojas vienatnē: «Tad, kad es darbojos, tad darbojos. Nevaru ciest, ka kāds cits tur kaut kur maisās. Tad tur nevar nomizot stundu kartupeļus vai burkānus, tad tur kaut ko ne tā sagriež vai par ilgu vāra. Man tas iet nedaudz ātrāk,» smejoties saka Raimonds, kurš viesosies īpašā raidījumā par godu 8. martam. Studijā redzēsiet tikai un vienīgi vīriešus, kuri runās, protams, – tikai un vienīgi par sievietēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu