Normunds Bērzs: 8. martā iepriecinu visas sievietes, ar kurām ir labas attiecības

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Vīriešiem nebūt nav viegla dzīve – jāpatur prātā tik daudz svinamu dienu – te 14. februāris, te 8. marts, te māmiņu diena. Nemaz nerunājot par dzimšanas un vārda dienām, kāzu gadadienām un citiem svētkiem. Kā nenošaut greizi un kādu dāmu neaizvainot ar savu «uzplīšanos» ar puķi «neīstajā dienā» vai gluži otrādi – tikt pie brāziena par to, ka gaidītā dāvana nav saņemta?

Aktieris un pasākumu vadītājs Normunds Bērzs televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» skaidro, pēc kādiem principiem izvēlas apsveikt sev zināmās sievietes: «Man konkrēti sadalījums ir ļoti vienkāršs: Valentīndiena ir mīlestības svētki un tos izvēlos atzīmēt kopā ar sev tuviem cilvēkiem, kurus patiešām ļoti mīlu. Ar tiem, kuri ikdienā visos priekos un bēdās ir man blakus. Tāpēc Valentīndienā es izvēlos iepriecināt šos sev tuvos un mīļos cilvēkus. Savukārt 8. marts ir tā diena, kad es varu iepriecināt visas sievietes, ar kurām man ir labas attiecības,» tā Normunds. Rezumējot Normunda teikto, šova vadītājs Valdis Melderis smejoties sacīja: «Ja tu kādai sievietei 8. martā kaut ko dāvini, tad tev ar viņu nekas nav bijis?» Uz ko Normunds, kā allaž savā asprātīgajā manierē, atbildēja: «Vai arī ļoti sen ir bijis!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu