ASV par veiksmīgu policista notēlošanu aiztur 14 gadus vecu zēnu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kalifornijas štatā, ASV, kāds 14 gadus vecs zēns aizturēts par pārliecinošu mēģinājumu notēlot šerifa vietnieku, vēsta raidsabiedrība BBC. Puisis, kurš bija tērpies pilnā policista formastērpā un vadīja automašīnu ar signālugunīm, vismaz trīs dažādu cilvēku priekšā izlikās par policistu. Vienā no gadījumiem jaunietis apturēja kādu sieviešu dzimuma autovadītāju un izteica viņai brīdinājumu.

Uzdodoties par policistu, viņš arī apciemoja divas mājas un teica, ka esot saņemtas sūdzības par miera traucēšanu. Vienā no šiem apciemojumiem mājas īpašniece atbildēja, ka viss esot kārtībā, un aizvēra durvis, bet viltus policists pēc tam mēģināja atvērt aizslēgtās durvis. Mājas saimniecei šis incidents likās aizdomīgs, tāpēc viņa par to ziņoja policijai.

«Es domāju - tas taču nav normāli. Vai policisti tā dara?» stāsta Džasmina Džonsa, kura dzīvo pusaudža apmeklētajā mājā. «Redzot policijas uniformu, nodomāju, ka kaut kas nav lāgā. Tā bija pārāk brīva, un jostas sprādze neturējās viņam uz gurniem.»

Beigu beigās jaunieti aizturēja policijas seržants. Pusaudzis tobrīd atradās pie stūres automašīnai, kas pieder viņa vecmāmiņai.

Viņu nogādāja nepilngadīgo aizturēšanas centrā.

Pēc aizturēšanas policija pārmeklēja jaunieša māju, kurā atrada Sanbernardino policijas nodaļas uniformu, «lielu daudzumu viltotas naudas, ieroču imitācijas, bruņuvestes un citas ar policiju saistītas mantas», teikts likumsargu paziņojumā.

Zēns jau bija iepriekš sodīts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu