Supermodele un 80 gadu podiuma ikona Sindija Krauforde atgriežas ar jancīgu deju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī jaunajā, 2018.gada pavasara/vasaras sezonā, modes milzis RESERVED turpina sadarbību ar pasaulslavenām modes ikonām – šoreiz par jaunās kampaņas galveno varoni kļuvusi supermodele Sindija Krauforde (Cindy Crawford) un līdz ar to pievienojas RESERVED zvaigžņu komandai, kuru līdz šim ir pārstāvējušas tādas pasaulslavenas zvaigznes kā Keita Mosa (Kate Moss), Advoa Aboa (Adwoa Aboah), Džordans Duns (Journdan Dunn), Džons Kortajarens (Jon Kortajarena) un Irina Šeika (Irina Shayk).

Šajā sezonā RESERVED atdzīvina 80.gadus, kad viss mūsdienās ierastais vēl bija kā aizraujošs atklājums – tas bija jaunas modes, mūzikas un tehnoloģiju ēras sākums. Kampaņa atsauc atmiņas par «zelta laikmetu», kad cieņā bija matu laka (jo vairāk, jo labāk), kasešu radio un pirmie bezvadu telefoni. Video redzams, kā Sindija atdzīvina 80.gadus, dejojot saules pielietās ielās, vintidža noskaņas apvīta, līdz ierodas kāds noslēpumains viesis.

«Jaunākajā RESERVED kampaņā mēs nostalģiski atgriezīsimies varas pilnās sievietes laikos un 80. gados. Tālaika kvintesence modē neapšaubāmi ir Sindija Krauforde. Pavasara īpašās sadarbības zvaigzne atspoguļo jutekliskumu un sievišķību, tai pašā laikā pārmērīgi akcentējot vajadzību ieturēt veselīgu attālumu viena no otras,» kampaņas ideju atklāj Monika Kaplana, RESERVED mārketinga direktore. Sindijas Kraufordes kampaņā iesaistījies arī aktieris Dakrs Montgomeri, kuru mēs pazīstam no astoņdesmito gadu zinātniskās fantastikas seriāla «Stranger Things». Lai īstenotu šo divu zvaigžņu apvienību, RESERVED pieaicināja Gordonu fon Steineru, vienu no zināmākajiem īsfilmu un video klipu ražotājiem pasaules zīmolu un modes namu industrijā.

Starptautisko panākumu sērija zīmolam RESERVED, šķiet, nemazinās. «Pēc pagājušā gada rudens kampaņas ar supermodeli Keitu Mosu un skaļās Londonas veikala atklāšanas domājām, ka nu jau esam gana paveikuši. Taču pēc Ziemassvētku brīvdienām izlēmām radīt kampaņu, kurā atkal piedalīsies izcilākie pasaules klases modeļi, un pavasari pārstāvēs viens no tiem - Sindija Krauforde,» piebilst Monika.

Kampaņas kolekcija pasaulē RESERVED veikalos būs pieejama no 15.marta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu