ASV garnadža nedienas, cenšoties nozagt košļeņu automātu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzīvnieku patversme ASV lūgusi atsaukties cilvēkus, kas varētu sniegt informāciju par laupītāju, kurš ielauzās patversmes telpās un mēģināja nozagt košļājamo gumiju automātu, izstumjot to pa suņiem paredzētajām durtiņām. Drošības kameru iemūžinātais laupīšanas mēģinājums bija tik neveikls, ka sagādājis ne vienu vien jautrības brīdi sociālo tīklu lietotājiem, ziņo aģentūra «Reuters».

Pirmie sarežģījumi sākās jau pavisam drīz - kad automātam nokrita augšējā daļa. Tam sekoja vairāki neveiksmīgi spērieni pa suņu durtiņām, cenšoties tās ar kāju izgāzt. Kad tas neizdevās kā cerēts, laupītājs durtiņas mēģināja izdauzīt ar pašu automātu, taču tā stikla tvertne nu bija atvērta un krāsainās, apaļās košļājamās gumijas aizripoja uz visām pusēm.

Brīdi mēģinājis izdabūt automātu cauri nelielajām durtiņām, ļaundaris atmeta ar roku arī šai pieejai. Netīšām sasitis automāta stikla tvertni un atstājis tās vāku patversmē, viņš līdz pusei pats izlīda pa durtiņām un tomēr mēģināja salauzto aparātu izvilkt pa durtiņām, kas tam bija par mazu.

Laupītājam atkal nācās mainīt stratēģiju. Viņš atgriezās telpā un mēģināja atmūķēt košļājamo gumiju automāta nodalījumu, kurā glabājas nauda. Ironiskā kārtā, dzenoties pēc dažām monētām automātā, laupītājs nepamanīja, ka pāris metru attālumā novietota ziedojumu kastīte ar banknotēm un sīknaudu.

Beigu beigās vīrietis iznesa košļeņu automātu pagalmā un pārmeta pār dzeloņdrātīm apvilktu žogu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu