Arī «Biolars»/«Jelgava» noslēdz dalību Baltijas meistarlīgā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otro zaudējumu Baltijas «Credit24 Meistarlīgas» čempionāta ceturtdaļfinālā sestdien piedzīvoja «Biolars»/«Jelgava» volejbolisti, kuri otrajā spēlē ar 0-3 (15:25, 21:25, 16:25) piekāpās regulārās sezonas spēcīgākajai komandai «Saaremaa» no Igaunijas. Līdz ar to Zemgales vienība noslēdza dalību turnīrā.

Jelgavniekiem rezultatīvākais ar desmit punktiem bija Kārlis Pauls Levinskis.

Jelgavnieki ceturtdien cieta zaudējumu sērijas pirmajā mačā, pretinieku pārākumu atzīstot ar rezultātu 0-3 (12:25, 18:25, 19:25). Rezultatīvākais mājiniekiem ar 7 punktiem bija Vitālijs Cinne.

Vēlāk ceturtdaļfināla otro cīņu aizvadīs arī Jēkabpils «Lūši» plkst.20 savā laukumā uzņems Austra Štāla trenēto Igaunijas vienību Tallinas «Selver».

Ceturtdaļfināla mači notiks līdz vienas komandas divām uzvarām. Ja tāda būs nepieciešama, sērijas trešā spēle notiks svētdien turpat «Saaremaa» laukumā.

Regulāro čempionātu «Biolars»/«Jelgava» pabeidza 8. vietā, kamēr «Saaremaa» bija labākā komanda. Abos savstarpējos mačos pamatturnīrā uzvarēja «Saaremaa», kas šosezon kopā cietusi vien 2 zaudējumus.

Ceturtdaļfināla pāri

  • «Saaremaa» (Igaunija) - «Biolars»/«Jelgava», sērijā 2-0
  • Tartu «Bigbank» (Igaunija) - «Rakvere» (Igaunija), sērijā 0-1
  • «Parnu» (Igaunija) - «RTU/Robežsardze», sērijā 2-0
  • Jēkabpils «Lūši» - Tallinas «Selver» (Igaunija), sērijā 1-0

Meistarlīgas kopvērtējumā uzvarēja «Saaremaa» komanda, kas par punktu apsteidza «Parnu» vienību, savukārt trešā palika Tartu «Bigbank», bet ceturto vietu ieņēma «Lūši», par trim punktiem apsteidzot Tallinas «Selver». Labāko astotniekā tika arī «Rakvere», RTU/«Robežsardzde» un «Biolars»/«Jelgava».

«Daugavpils Universitāte» turnīru pabeidza 12.vietā, bet «Limbaži»/MSĢ palika pēdējā, 14.pozīcijā, izslēgšanas turnīram nekvalificējoties.

Šosezon «Credit24 Meistarlīgā» spēlē septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas komandas, labākajām astoņām vienībām pēc divu apļu sacensībām iekļūstot ceturtdaļfinālā. Šosezon līga ieguva ģenerālsponsoru arī Latvijā, līdz ar to sacensības tagad sauc «Credit24 Meistarlīga».

Nozīmīgākais volejbola klubu turnīrs Baltijas valstīs notiek jau 13.sezonu. Iepriekš tam ilgstoši ģenerālsponsors bija «Schenker», kas no sadarbības atteicās pirms diviem gadiem.

Pagājušā sezona bija trešā reize, kad Latvijas vienības palieka ārpus četru komandu finālturnīra, sacensībās triumfējot «Rakvere» vienībai ar latvieti Arti Caicu ierindā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu