Raidere un Olsena modes vārdā ļaujas seksīgai dejai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

H&M jaunajai kolekcijai, ir uzfilmēta īpaša kampaņas filma ar Vinonu Raideri un Elizabeti Olsenu galvenajās lomās. Filmā piedalās dažādas spēcīgas sievietes, piemēram, Andrea Diakonu, Anna Eversa, Imāna Hamama un Naomi Šimada, kā arī dziedātāja un dziesmu autore Andrea Valle.

Filmas darbība aizved mūs uz Buenosairesu, kur sieviešu iespēju un draudzības svinības izplūst no vietējās kafejnīcas pilsētas ielās. Kampaņas bildēs, kas arī fotografētas Buenosairesā, piedalās Andrea Diakonu, Anna Eversa un Imāna Hamama.

«Bija tik aizraujoši doties uz Buenosairesu un piedalīties pavasara kampaņā, un vēl nozīmīgāk, būt daļai no brīnišķīgas spēcīgu sieviešu komandas. Visa pieredze bija ļoti iedvesmojoša,» saka Elizabete Olsena.

«Man patika tas, ka kampaņa patiesi svinēja sievietes esību ļoti autentiskā veidā. Es uzskatu, ka tas bija patiešām uzmundrinoši un patreizējā kultūrā ļoti nepieciešami. Viņas svin sevi un cita citu,» saka Vinona Raidere.

«Tas bija brīnišķīgi redzēt, ka visas sievietes filmēšanas laukumā varēja izpaust savas personības spēcīgajos, bet arī brīvajos pavasara kolekcijas siluetos. Īpaši apjomīgie apģērba gabali tik skaisti kustējās deju soļos,» saka Pernina Volfārta, H&M Dizaina vadītāja.

2018. gada pavasarī H&M sievišķīgas ziedu apdruku detaļas pārņem apjomīgas formas, padarot sievietes visā pasaulē izteiksmīgas. Garderobes pamatlietas ir, piemēram, plūstošas kleitas, platas bikses, džinsa bikses un izsmalcinātās blūzes, kas papildinātas ar izšuvumiem, asimetriskām vīlēm un krītošiem volāniem. Melnā un baltā krāsa ir papildināta ar sarkaniem un gaiši ziliem akcentiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu