Reiniks: «Taksisti ir kā partizāni»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Marta beigās izjust Jaunā gada noskaņas? Tas ir iespējams, ja viesojaties režisora Māra Martisona veidotās komēdijas «Jaunā gada taksometrs» filmēšanas laukumā. Galvenā loma uzticēta mūziķim Laurim Reinikam, kurš atveido taksometra šoferi Andreju.

Filmas režisors atklāj, ka stāsta centrālais tēls ir taksometra šoferis, kurš pēdējās Vecgada stundās palīdz cilvēkiem nokļūt dažādās Rīgas vietās, lai sagaidītu un nosvinētu šo pasākumu. Šie stāsti savstarpēji savijas, un arī pats taksometra šoferis, vedot šos cilvēkus, atrisina savu iekšējo problēmu, ar ko nav ticis galā. Beigas būšot laimīgas, sola komēdijas režisors.

Lauris Reiniks taksometra šoferus raksturo kā partizānus, jo viņi redz visu. «Dzīvē un arī filmā cilvēki satiekas ar noteiktu iemeslu un atstāj viens uz otru ietekmi. Arī mani pasažieri filmā liks šo to pārdomāt, bet finālā viss ies uz labu,» stāsta galvenās lomas atveidotājs.

Starp daudzajiem populārajiem aktieriem, kuri piedalās komēdijas tapšanā, ir arī aktrise Ieva Florence, kura atveido grūtnieci, kuras topošais vīrs ir dīdžejs, un abi nelaiž garām iespēju paballēties. Kā beigsies viņu stāsts un kādas būs šobrīd topošās komēdijas beigas, to varēsim uzzināt tikai šā gada nogalē, kad filma būs redzama jau uz lielajiem ekrāniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu