Lindenblate: mums ar vīru ir brīvas attiecības! (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai attiecības patiešām nozīmē savas identitātes daļēju zaudēšanu, kad personīgās vēlmes tiek atbīdītas otrā plānā? Vai, esot ar kādu kopā, piekāpšanās kļūst par ikdienu? Tomēr, vai gluži otrādi – dodot otram pārāk lielu brīvību un ļaujot izklaidēties vienatnē, neriskējam ar atsvešināšanos?

Skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate ir pārliecināta, ka nedrīkst partnerim uzspiest darīt to, ko viņš nevēlas. Televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot», kas TV ekrānos būs skatāms jau šovakar, viņa atklāj, ka abiem ar vīru ir visai interesants attiecību modelis: «Parasti ģimenē vienmēr grib, lai kāds pakļaujas – piemēram, es gribu braukt šodien ar motociklu uz Mežaparku un tev ir jābrauc kopā ar mani. Bet, ja otrs nebrauc, – sākas konflikti. Mums ar vīru ir ļoti labi, jo mēs pieņemam – ja otrs negrib kaut ko darīt, ir OK.

Viņš brauc un dara to, kas viņu interesē, es savukārt to, kas mani. Tu dod savam blakus cilvēkam brīvību. Tu it kā esi kopā, bet tai pašā laikā esi brīvs. Tev nav obligāti jādara tas, ko grib tava otrā puse,» saka Kristīne. Viņai piekrīt arī zoologs un politiķis Ingmārs Līdaka, sakot, ka viens no lielākajiem atbalstiem, ko viņam sniedz sieva, ir iespēja doties makšķerēt, kad vien viņš vēlas.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu