Skudriņa: neviena vīrieša dēļ savu stilu nemainīšu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Košo pasākumu rīkotāju un radošās apvienības «Skudras Metropole» vadītāju Gundegu Skudriņu nevar nepamanīt – viņa allaž izceļas ar drosmīgu un krāšņu tērpu izvēli, kas kopā ar viņas dzirkstošo personību rada īstu enerģijas bumbu. Sarunā ar «STV Pirmā!» raidījuma «Māmiņu klubs» vadītāju Kristīni Virsnīti viņa atklāj, cik daudz drosmes nepieciešams, lai atšķirtos un atļautos tērpties tieši tā, kā pati vēlas!

«Ja esmu izdarījusi izvēli, es vairs nekautrējos un neietekmējos no tā, ko citi padomās. Cita lieta, ka man ir ļoti svarīgi neatnākt, piemēram, netīrai, vai uz operu džinsās.

Tāpat ļoti respektēju «dreskodus», jo pati zinu, cik tas ir svarīgi pasākuma «kopējai puzlei». Un tā ir necieņa, ka Latvijā cilvēki bieži to neievēro.

Taču visā pārējā laikā sevi neierobežoju. Jau pirmajās darba vietās teicu, ka neviena vīrieša un būtībā arī darba dēļ savu stilu nemainīšu, jo tad tā nebūšu es.» raidījumā atklāj Gundega. Tāpat viņa neslēpj, ka bieži saņem komplimentus par savu apģērbu un jautājumus pat no svešiem cilvēkiem, kur viņas tērpu iespējams iegādāties.

Tāpat, dodoties uz pasākumiem ārpus mūsu valsts robežām, Gundega priekšroku dod pašmāju modes mākslinieku darinājumiem. Tiesa, ir arī cilvēki, kuri nekautrējas izteikt savu vērtējumu un kritiku Gundegas tērpu izvēlei, taču tas viņu neuztrauc: «Agrāk cilvēki vairāk brīnījās. Tagad jau sabiedrība kļūst atvērtāka un pieņem dažādus dzīves redzējumus un apģērba stilus. Ja jau mums ir androgīni modeļi, tad par mani jau vairs visai maz brīnās.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu