Vai tiešām NASA ir vainīga pie tik lietainām vasarām?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Cilvēkus kārtējo reizi sabaidījis video, kurā redzama milzīga un dīvaina ierīce, kas pūš ārā baltus gubu mākoņus. Ļaudis ir pārliecināti, ka tieši NASA ar savu ierīci jaucas iekšā dabas procesos un ir vainojama pie gaužām lietainajām vasarām.

Zināms, ka ar dabu joki mazi, tāpēc cilvēki, vērojot šo video, pamatīgi satraucas. Kā nu ne - nepietiek, ka cilvēka izkāpšana uz Mēness ir iestudēta un tiek slēpts, ka Zeme ir plakana – tagad arī mākoņi tiek radīti, lai cilvēkiem atņemtu saulainās dienas.

Cerot, ka pie mums šie kaitīgie mākoņi neatpeldēs, jāpiebilst, ka NASA bijušais meteorologs Maršals Šeperds (Marshall Shepherd) izdevumā «Forbes» skaidro, ka cilvēkiem nevajadzētu katru reizi tik ļoti satraukties, kad tiek izmēģināts NASA RS-25 dzinējs. Nekādi mākoņi netiek ražoti un dabas lietās neviens netaisās iejaukties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu