Normunds Jakušonoks: Sievietes ir uz ceļiem raudājušas, lai neeju prom

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nav noslēpums, ka mūziķa dzīvi un aktīvu koncertēšanu ir visai grūti savienot ar ģimeni. Turklāt, ja vēl naksnīgās izklaides pavada alkohols un bohēma, ir skaidrs, ka dzīvesbiedram tādā brīdī nākas palikt otrajā plānā. Mūziķis Normunds Jakušonoks televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» atklājis, ka viņam darbs vienmēr ir bijis pirmajā vietā.

«Vislielākā uzmanība man vienmēr bijusi tikai skatuvei. Skatuvei pakārtoti arī visi privātie jautājumi un privātā dzīve,» saka mūziķis.

Viņš atzīst, ka pat tad, ja sieva aicinātu, piemēram, doties brīvdienās uz zooloģisko dārzu, viņam būtu viena atbilde – kāds zooloģiskais? Man ir jābūt tur un jāspēlē, naktī jau citur, bet nākamajā dienā filmēšana vēl citur.

Jakušonoks neslēpj, ka šobrīd viņam skatuve un muzicēšana vairs neiet roku rokā ar alkoholu. «Visi mēs jaunāki nepaliekam un, protams, veselība uzdod. Nevar jau tā vairs turēt kā agrāk,» bilst mūziķis.

Savukārt «Starp mums runājot» vadītāja Daina Jāņkalne vēlējās noskaidrot, vai ar Normunda agrāko dzīvesveidu bijušas mierā sievietes, ar kurām Normundam bijušas attiecības, uz ko viņš atklāti paudis, ka pagātnē attiecībām punktu licis ir tikai viņš: «Esmu bijis vienmēr godīgs. Tikko esmu sajutis kādu negodību pret mani... Man ir sievietes stāvējušas ceļos un raudājušas, lai es neeju prom,» atklāts ir Normunds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu