Iereibis autoservisa darbinieks vizinās ar klienta «BMW»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš / LETA

Piektdienas vakarā Rīgas pašvaldības policija (RPP) Juglā aizturēja kādu vīrieti, kurš bija sēdies pie sveša auto stūres reibumā un bez tiesībām, pavēstīja RPP.

Juglas ielā policistus piektdien apturēja kāds autovadītājs, kurš norādīja uz netālu esošu «BMW» markas automašīnu, sakot, ka vadītājs, iespējams, ir reibumā.

Policisti nekavējoties apturēja aculiecinieka norādīto automašīnu un konstatēja, ka tai nav numura zīmju. Vadītājs kārtības sargiem paskaidroja, ka iepriekš ir dzēris alu, taču vēlāk atklājās, ka vīrietis ne tikai pie stūres sēdies reibumā, bet viņam arī nav autovadītāja tiesību. Turklāt automašīna nepiederot viņam - vadītājs bija kāda autoservisa darbinieks un piektdienas vakarā bija nolēmis pavizināties ar klienta glauno «BMW».

Uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas Ceļu policijas darbinieki, taču vadītājs uzvedās pasīvi agresīvi un atteicās sadarboties, kā arī nepiekrita reibuma pārbaudēm.

Pēc Valsts policijas darbinieku lūguma 35 gadus vecais vīrietis tika aizturēts un nogādāts Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā, kur mediķi alkohola reibumu noteica klīniski, savukārt automašīna ar evakuatoru tika nogādāta policijas stāvlaukumā.

Par braukšanu bez tiesībām un atteikšanos no alkohola pārbaudes likumā noteikta kriminālatbildība ar maksimālo sodu līdz vienam gadam cietumā, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu