«Skudras metropole» gūs atzinību ... erotikas mākslā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ja atminaties, pagājušā gada nogalē, kad jau rudens sāka trenkāt lapas un saltums lika tērpties biezāk, Gundega Skudriņa ar savu radošo komandu izaicināja uz ko pretēju - atkailināties, uzdrīkstēties un baudīt neko citu kā kaisli un erotiku! «Egoiste» ļāvās, viņai patika šis ceļojums un nu liels prieks paziņot, ka to novērtējusi arī profesionāla žūrija!

Jau otro gadu Baltijas jūras reģionā notiek Baltijas pasākumu organizatoru forums, kurā piedalās tādas valstis kā Igaunija, Somija, Zviedrija, Latvija, Lietuva, Krievija, Vācija. Foruma ietvaros pirmo reizi norisinājās arī Baltijas reģiona valstu labāko pasākuma apbalvošanas ceremonija, kurā tika pasniegtas balvas 10 kategorijās.

Tika iesniegti vairāk nekā 100 darbi, un tos vērtēja kompetenta, starptautiska žūrija 16 cilvēku sastāvā, ievērojot strikti izstrādātus kritērijus.

Labākais unikālais pasākums Baltijas jūras reģionā 2017. gadā ticis Latvijai, radošajai apvienībai «Skudras metropole» par pasākumu «Gastronomiskā performance «Provokācija, erotika dejā un gastronomijā»».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu