Populāri mūziķi kopā ar t/p Alfa un rīdziniekiem šo rītu sāk pozitīvi ar dziesmām «tramvajballītē»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 23.aprīļa, rīts daudziem sabiedriskā transporta pasažieriem izvērtās pārsteigumu un pozitīvu emociju pilns - tirdzniecības parks «Alfa» cilvēkiem, kuri pirmdienas rītā steidzīgi devās uz darbu maršrutā no Stacijas laukuma līdz Juglai un otrādi, sarīkoja «tramvajballīti».

Pirmdienas rīti nereti sākas ar steidzīgu iekāpšanu sabiedriskajā transportā, lai dotos uz darbu, aktīvi domājot par ikdienas pienākumiem. Taču t/p Alfa kopā ar TV raidījumu vadītāju Mārtiņu Kapzemu un Latvijā populāriem dziedātājiem mainīja ierasto kārtību un, pagarinot brīvdienu sajūtu, šo pirmdienas rītu sāka uz pozitīvas nots - ar jautrību un kopīgu dziesmu dziedāšanu.

«Latvija ir muzikāla tauta, tāpēc tirdzniecības parks «Alfa» atbalsta latviešu mūziķus un viņu daiļradi. Vēlamies dalīties ar pozitīvām emocijām un palīdzēt cilvēkiem izkāpt ārpus komforta zonas. Pirmdienas rītā sarīkotā ballīte ir spilgts piemērs tam, ka mēs nebūt neesam kūtra tauta un protam izklaidēties jebkurā diennakts laikā,» norāda t/p «Alfa» vadītāja Irīna Toropova, piebilstot, ka ir gandarīta kopā ar rīdziniekiem šādi nosvinēt t/p Alfas skaistā tramvaja parādīšanos Rīgas ielas.

Tramvaja pasažierus iepriecināja tādi latviešu mūziķi kā Olga Rajecka, Mārtiņš Ruskis, Ieva Sutugoba un Dainis Skutelis. Dziedātāji kopā ar pasažieriem dziedāja «Zemenes», «Cielaviņa», «Ai jel manu vieglu prātu», «Liku bēdu zem akmeņa», «Lilioma dziema», kā arī citas latviešu tautā iemīļotas dziesmas.

Papildus jautrajai ballītei pasažieriem tika sagādāts vēl kāds pārsteigums - tiem, kuri par savu transportlīdzekli pirmdienas rītā bija izvēlējušies tieši «Alfa» tramvaju, tirdzniecības centrs braucienu uzsauca bez maksas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu