Blogeris testē: kur gardāks hotdogs?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Bieži vien dienas skrējienā neatrodam laiku kārtīgai maltītei, tāpēc vai nu apstākļu spiesti, vai vienkārši tāpēc, ka kārojas un garšo, izmantojam iespēju apēst hotdogu jeb «karsto suni». Bet kur labāk to iegādāties? Kur gatavo labākos hotdogus? To mēģināja noskaidrot bloga Pipars.lv autors Rojs Puķe.

Lūk, arī Pipars.lv tests!

Hotdogi ir kļuvuši ļoti populāri arī Latvijā. Nu jau tā ir kļuvusi par daudzu ikdienas maltīti un nevienu šī desiņa maizītē neizbrīna. Bet kur patiešām ir vērts piestāt, lai ieturētos, un kur labāk to nedarīt?! Nolēmu nogaršot un salīdzināt hotdogus trijās cilvēku iecienītākajās vietās - Narvesen, Circle K (Statoil) un Virši - A uzpildes stacijā. Visās trijās vietās lūdzu pārdevējai pagatavot garšīgāko hotdogu. Respektīvi, «ko jūs man ieteiksiet», tātad izvēle bija pārdevējas ziņā. Tāds nu šoreiz tests, skaties video!

Vairāk testus skaties YouTube kanālā Pipars.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu