Sportisti aicina uz Latvijas «Grand Prix» posmu Ķegumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Asaris, www.janisasaris.com

Tikai divas ar pusi nedēļas atlikušas līdz pasaules motokrosa 2018.gada čempionāta septītajam posmam, kas norisināsies sporta kompleksā Zelta Zirgs, Ķegumā.

Latvijas Grand Prix izcīņa norisināsies 13.maijā, kad uzvarētāji divu braucienu summā tiks noteikti kā MX2 un MX GP klasē, kā arī EMX125, EMX250 klasēs. Latviešiem interesantākā noteikti ir MX2 klase, jo tajā brauc pērnā gada pasaules čempions Pauls Jonass no «Red Bull KTM Factory Racing» komandas.

Jonass, starp citu, pēc šogad aizvadītajiem pieciem posmiem ir čempionāta līderis. Viņš līdz šim iekrājis 216 punktus. Otro vietu kopvērtējumā pagaidām ieņem Horhe Prado (202 punkti), bet trešais ar 185 punktiem ir Tomass Kjērs Olsens.

Lai vai kā, sezona ir gara un vietu sadalījums var mainīties pat vairākkārt. Taču nenoliedzami katras sacensības un katrs izcīnītais punkts ir no svara. Tas būs redzams arī Zelta Zirga trasē gan 12., gan 13. maijā, kad spēkiem mērosies pasaulē spēcīgākie motokrosa braucēji, tostarp MXGP klases braucēji no Nīderlandes - Džefrijs Hērlingss un Glens Koldenhofs, kuri nosūtījuši sveicienu motokrosa faniem Latvijā.

Aicinājumam piebiedrojies arī spāņu motobraucējs Horhe Prado.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu