«Ej tu nost!» - šova «Caur ērkšķiem uz..» Inese priecājas par savu kāzu kleitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau 30. maijā kanāla «STV Pirmā!» raidījumā «Ievas jaunās pārvērtības» skatītāji būs liecinieki īpašam notikumam, kad pie vīra izies skandalozajā šovā «Caur ērkšķiem uz..» iepazītā Inese. Daudzi Ineses fani šo notikumu gaida ar nepacietību un jau trin mēles, vēloties noskaidrot, kādu kleitu sieviete būs izvēlējusies tik īpašajai dienai. Vai Inese jāvārdu teiks klasiski baltā tērpā, vai priekšroku dos elegantai kokteiļkleitai? Nu noslēpumainības plīvurs ir kritis!

Tapis zināms, ka Inese savu vīriņu kāzās pārsteigs, tērpusies gaišā, kuplā vieglas krēmkrāsas kleitā ar mežģīņotu augšdaļu. «Negribu neko pārmērīgi spīdīgu, kaut ko vienkāršu un gaisīgu. Tikai ne ar lieliem volāniem,» ierodoties kāzu salonā, savas vēlmes atklāj Inese.

Lai arī sākotnēji Inese pret gaišu kleitu savām kāzām bija skeptiska, ieraugot savu īsto tērpu, viņa domas mainīja. «Ej tu nost, cik skaisti!» ieraugot sevi spogulī, iesaucās laimīgā līgava.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu