Donalds Tramps «aizmirst» patriotiskas dziesmas vārdus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SUSAN WALSH / TT NYHETSBYRÅN

ASV prezidents Donalds Tramps publiska pasākumā laikā nav spējis atcerēties vairāk par dažām ASV patriotiskās dziesmas «God Bless America» («Dievs svētī Ameriku») rindiņām, vēsta ASV medijs «USA Today».

Tramps bija šonedēļ uzaicinājis uz Balto namu Filadelfijas «Eagles» komandu, kas šogad pirmo reizi vēsturē triumfēja Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) finālspēlē - «Super Bowl» izcīņā.

Pēc tam, kad lielākā daļa «Eagles» spēlētāju un personāla atteicās doties uz Balto namu, Tramps savu ielūgumu atsauca, tā vietā paziņojot, ka attiecīgajā laikā Baltajā namā notiks pasākums «Celebrate America» («Svinam Ameriku»), uz kuru uzaicināti komandas «Eagles» līdzjutēji.

Otrdien notikušajā pasākumā ASV armijas koris izpildīja vairākas dziesmas, tostarp ASV himnu un ASV populāro patriotisko dziesmu «God Bless America».

Dziesmas «God Bless America» sākumā Tramps braši dziedāja līdzi korim, tomēr ātri vien apstājās, lielāko daļu dziesmas tikai šūpojot galvu un nodziedot vien atsevišķas frāzes dziesmas piedziedājumā.

Šis negadījums izraisījis plašas diskusijas sociālajos tīklos, ASV iedzīvotājiem apsūdzot Trampu nozīmīgas patriotiskās dziesmas vārdu nezināšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu