Izcēlies ugunsgrēks pieczvaigžņu viesnīcā Londonas centrā

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA

Ugunsgrēka dzēšanā Londonas eksluzīvajā Naitsbridžas rajonā piedalās vairāk nekā 100 ugunsdzēsēju.

Ugunsgrēks izcēlies nesen renovētajā pieczvaigžnu viesnīcā «Mandarin Oriental» Naitsbridžas rajonā, atsaucoties uz Londonas Ugunsdzēsības departamentu, ziņo CNN. Ugunsgrēka dzēšanā piedalās vairāk nekā 100 ugunsdzēsēju un 20 tehnikas vienības.

Pirmie ziņojumi par ugunsgrēku parādījās neilgi pirms 16:00 pēc vietējā laika. Dzēšanas darbi joprojām turpinās.

Naitsbridža tiek uzskatīta par vienu no greznākajiem Londonas centra rajoniem, kur atrodas tādi luksus veikali kā «Harvey Nichols» un «Harrods». Londonas transporta departaments paziņojis, ka rajonā slēgta satiksme, lai nodrošinātu glābēju piekļuvi notikuma vietai. Pilsētā kavēta arī vilcienu satiksme.

«Mandarin Group» sabiedrisko attiecību pārstāve ziņo, ka negadījumā cietušo nav un visi viesnīcā dzīvojošie cilvēki ir tikuši evakuēti.

«Mandarin Oriental» nesen bija pabeigusi apjomīgus atjaunošanas darbus ar mērķi ievērojami uzlabot tās apartamentu kvalitāti. Tika plānots, ka lielākajos apartamentos būs vēl nebijis ērtību līmenis, un no tiem pavērsies plašs skats uz Haidparku un Londonas debesskrāpjiem.

Viesnīca tika atvērta 1889. gadā kā ekskluzīvs džentelmeņu klubs. 10 gadus vēlāk tajā izcēlās ugunsgrēks, kurš izpostīja trīs augšējos stāvus un sabojāja ēkas jumta daļu. Savu pašreizējo luksusa statusu tā ieguva 1902. gadā.

«Mandarin Oriental» ir regulāri viesojušies britu karaliskās ģimenes pārstāvji. Kembridžas herocogs un hercogiene pirms savām kāzām 2011. gadā viesnīcas telpās rīkoja greznas vakariņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu