ASV bezpajumtnieku krīzes seja: vīrietis uzvalkā garāmejot iesper guļošajam

TVNET/The Guardian
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

ASV iedzīvotājus šokējis video, kurā kāds uzvalkā ģērbies vīrietis, ejot pa ielu Sanfrancisko, Kalifornijā, bez jebkāda iemesla ar kāju spēcīgi iesper pa galvu guļošam bezpajumtniekam. Uzbrukums notika Sanfrancisko rajonā Tenderloinā, kur pēdējos gados saasinājusies bezpajumtnieku problēma, vēsta «The Guardian».

Policija meklē video redzamo vīrieti uzvalkā un cepurē. Viņš divreiz iespēra uz ielas guļošajam bezpajumtniekam un aizgāja.

Policija lūgusi atsaukties ikvienu, kam varētu būt zināma uzbrucēja identitāte. Ja vīrieti izdosies atrast, viņam tiks izvirzīta apsūdzība par uzbrukumu.

Tenderloinā, tāpat kā citos Sanfrancisko rajonos, pēdējos gados saradušies daudzi tehnoloģiju uzņēmumu biroji. Tā kā šādos uzņēmumos parasti ir augstas algas, sadārdzinājušās dzīvošanas izmaksas un līdz ar to mazo algu saņēmējiem ir grūtības atļauties mājokli.

Kalifornijas štatā šī problēma ir jo īpaši jūtama, ho tur mīt apmēram ceturtdaļa no visiem ASV bezpajumtniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu