Nīderlandē autofurgons ietriecas gājējos; gājis bojā viens cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Autofurgonam ietriecoties gājējos, Nīderlandē netālu no mūzikas festivāla norises vietas pirmdien gājis bojā viens cilvēks un trīs guvuši smagas traumas, paziņojusi policija.

(Papildināta ziņa.)

Incidents notika ap plkst.4 (plkst.5) Landgrafā netālu no vietas, kur neilgi pirms tam bija noslēdzies mūzikas festivāls «Pinkpop».

Autofurgona šoferis pēc uztriekšanās gājējiem aizbēga, bet policijai vēlāk izdevās viņu notvert. Taču pagaidām vēl nav noskaidrots, vai notikušais bija negadījums, vai arī šoferis tīšām uztriecās virsū gājējiem.

«Pinkpop» festivālu, kas šogad norisinājās jau 49.reizi, apmeklēja aptuveni 67 000 cilvēku. Festivālā uzstājas grupas «Foo Fighters», «Pearl Jam», ritma un blūza dziedātājs Bruno Marss un citi slaveni mūziķi.

Festivāla organizatori sociālajā tīklā «Facebook» paziņoja, ka viņus šokējis notikušais un viņi savās domās ir ar cietušajiem un viņu tuviniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu