ASV apbalvots pasaulē neglītākais suns (2)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JOSH EDELSON / AFP

ASV Kalifornijas štatā notiekošajā konkursā «Pasaules neglītākais suns» par uzvarētāju ticis atzīts no dzīvnieku patversmes adoptētais angļu buldogs Za Za, vēsta aģentūra «Reuters».

Konkursa žūrijas sirdis deviņus gadus vecā Za Za iekaroja ar savu amizanti izkārto, neparasti garo mēli un plaši izvērstajām priekškājām, tā apsteidzot otrās un trešās vietas ieguvējus – augumā mazākos suņus Skempu un Džoziju.

Neglītākā suņa saimniece kopā ar savu mīluli bija pavadījusi ceļā 30 stundas, lai nokļūtu konkursa norises vietā. Viņa atzina, ka braukt šo tālo ceļu bija to vērts, jo bijis skaidrs, ka viņas «skaisti neglītais» mājdzīvnieks uzvarēs un iegūs 1500 ASV dolāru lielo naudas balvu.

Tagad Za Za nāksies pierast pie mediju uzmanības – jau pirmdien kopā ar saimniekiem viņa dosies uz Ņujorku, lai piedalītos telekanāla «NBC» raidījumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu