Latvijā prezentēts jaunais Volkswagen Touareg

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars Tenis, TVNET

Ekskluzīvā pasākumā mediju pārstāvjiem 2018. gada 26. jūnijā tika prezentēts jaunais Volkswagen zīmola flagmanis – trešās paaudzes Touareg. Plānots, ka automašīna būs pieejama salonos Latvijā no šā gada septembra.

Otrdien golfa laukumā Viesturi tika prezentēts jaunais Volkswagen Touareg, ko droši var uzskatīt par pašreizējo Volfsburgas zīmola flagmani.

«Tas ir Volkswagen modeļu klāsta līderis, kas demonstrē, uz ko esam spējīgi. Ar jauno Touareg mēs turpinām šīs modeļu līnijas panākumu stāstu trešajā paaudzē. Apvidus auto segments šobrīd ir viens no straujāk augošajiem Baltijā, un mēs esam pārliecināti, ka

jaunais Touareg kļūs par vienu no iekārojamākajiem segmenta pārstāvjiem,»

prezentācijā izteicās Volkswagen zīmola vadītājs Baltijas valstīs Justs Nekrošus.

Nekrošus arī izcēla palīgsistēmas, kas nodrošina augstu drošību un komfortu. Starp tām viņš izcēla

12,3 collu instrumentu paneļa un 15 collu centrālā skārienekrāna kombināciju, kas gan nav standarta aprīkojums,

pilnpiedziņu, pneimatisko balstiekārtu, visu riteņu stūrēšanas sistēmu un jaudīgus aktīvos stabilizācijas stieņus.

Bez tā modelim ir pieejama nakts redzamības sistēma (tā ar termālās attēlveidošanas kameras palīdzību tumsā spēj atpazīt cilvēkus un dzīvniekus, brīdinot autovadītāju), Front Cross Traffic Assist (reaģē uz ceļu šķērsojošu kustību automašīnas priekšā), «IQ.Light» Matrix LED priekšējie lukturi (interaktīva tuvo un tālo gaismu kontrole ar kameru, kas ļauj droši izmantot tālās gaismas pat pilsētā) u.c.

Foto: Ingars Tenis, TVNET
Šobrīd zīmola pārstāvji Latvijā piedāvā konfigurēt modeļus ar divu veidu 3 litru V6 TDI dīzeļdzinējiem,

kas attīsta 231 ZS (no 59 059 eiro) un 286 ZS jaudu (no 64 076 eiro). Līdz gada beigām klāstu papildinās Touareg ar V6 benzīna dzinēju (340 ZS) un 2019. gada vidū arī V8 turbodīzelis (421 ZS).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu