Jau sestdien vērienīgā Radio SWH 25. dzimšanas dienas ballīte

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: radioswh.lv

Radio SWH 25. dzimšanas dienas Flash Back vērienīgais pasākums Ganību dambī 24D norisināsies jau sestdien, 14. jūlijā. Kā jau ziņots iepriekš, uz skatuves tāpat kā pirms 25 gadiem kāps Rozalla, Haddaway, Army of Lovers, Dženija Bergrena no grupas «Ace of Base» un virkne pašmāju mākslinieku, kā arī gaidāmi pārsteigumi no Radio SWH.

Biļetes uz pasākumu joprojām pieejamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.

Pašā vasaras vidū pasākuma apmeklētājiem būs iespēja atgriezties ceturtdaļgadsimtu senā pagātnē un baudīt 90. gadu šarmu autentiskas dzīvās mūzikas izpildījumā, jo uz skatuves kāps Rozalla, Army of Lovers, Haddaway un Dženija Bergrena no Ace Of Base. Pasākuma īpašie viesi būs Radio SWH vienaudži un līdzgaitnieki grupa «Labvēlīgais tips», kādreizējā ētera balss Horens ar grupu «Riga Reggae» un Ēriks Loks ar īpašu jubilejas performanci. Un tas vēl nav viss, jo pārsteigumi sekos.

Pasākuma rīkotāji un Radio SWH atgādina, ka pasākums notiks pie radio jaunās mājvietas – Radio SWH parkā Ganību dambī 24D. Speciāli pasākumam būs pieejama arī autostāvvieta Ganību dambī 25C. Tie, kas plāno doties turp ar sabiedrisko transportu, no pilsētas centra norises vietā var nokļūt ar 5. vai 9. tramvaju, vai arī ar 2. autobusu un 15. un 19. trolejbusu ar norādi «Uz parku Ganību dambī», braucot līdz pieturai «Rankas iela».

Organizatori atgādina arī, ka norises vietā nebūs atļauts ienest lietussargus, saliekamos krēslus, savus ēdienu un dzērienus un profesionālo foto un video tehniku, nesaskaņojot ar norises rīkotājiem. Kā arī informē, ka pasākums tiks fotografēts un filmēts.

1993. gada Radio SWH atklāšanas pasākums
1993. gada Radio SWH atklāšanas pasākums Foto: radioswh.lv

Vakara plāns

19:00 RTU STUDENTU PŪTĒJU ORĶESTRIS SPO

19:30 PASĀKUMA ATKLĀŠANA

19:50 MAZĀ SESTDIENA

20:15 MK PROJEKTS UN ĒRIKS LOKS

20:30 ROZALLA

21:30 ARMY OF LOVERS

22:20 RADIO SWH 25 pārsteigums

22:35 ACE OF BACE

23:25 HORENS UN RIGA REGGAE

23:45 HADDAWAY

00:20 LABVĒLĪGAIS TIPS

01:00 RADIO LĀGA

Detalizētāka informācija šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu