Kāda ciemata iedzīvotājus pārsteidz uz lauka «atstāta» pasažieru lidmašīna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/YouTube

Taizemē kāda ciemata iedzīvotāji bijuši pamatīgi pārsteigti, kad kādā dienā šā mēneša sākumā uz lauka mistiski parādījusies milzīga pasažieru lidmašīna, vēsta «Daily Mail».

No pirmā skata lidmašīna izskatījusies kā vienkārši nolaidusies zaļā zālē. Ap lidaparātu sapulcējušies vietējie iedzīvotāji un sākuši uzņemt fotogrāfijas.

Tālāku izpēti veikt gan neesot izdevies, jo visas durvis bijušas ciet. Kāds 40 gadus vecs vietējais iedzīvotājs sacīja:

«No sākuma domāju, ka varbūt tai beigusies degviela un tā apstājusies uz lauka. Es nekad neesmu bijis lidmašīnā, tāpēc tas bija liels pārsteigums. Es nespēju tam noticēt.»

Tomēr vēlāk zemes īpašnieks atklājis, ka iegādājies lidmašīnu vietējā izsolē. Lidmašīna atgādāta ar kravas mašīnu un novietota uz betona blokiem, lai negrimtu mitrajā zemē.

Kā pastāstīja lidmašīnas īpašnieks, tās motors un panelis ar datoru esot izņemts. «Es gribētu šeit izveidot nelielu atrakciju - moto trasi. No lidmašīnas varētu vadīt sporta pasākumus.»

Lidmašīnas īpašnieks vietējiem interesentiem ļāvis to nofotografēt no attāluma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu