Keins: Zaudējums pusfinālā ir sāpīgs, bet kopumā varam būt lepni (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas futbola izlasei zaudējums Pasaules kausa pusfinālā ir ļoti sāpīgs, pēc trešdienas mača sacīja komandas uzbrucējs un kapteinis Herijs Keins.

Trešdien Pasaules kausa finālā iekļuva Horvātija, kas, pateicoties pagarinājumā gūtiem vārtiem, ar 2:1 pārspēja Angliju.

«Esam satriekti. Šis zaudējums sāp, ļoti sāp,» atzina Keins, kura pārstāvētajai Anglijai līdz ar to sestdien pret Beļģiju būs jāspēkojas par Pasaules kausa trešo vietu. «Tas sāpēs vēl kādu laiciņu. Tomēr kopumā varam būt lepni par sevi. Šis bija lielisks piedzīvojums. Tikām tālāk, nekā daudzi domāja.»

Anglijas futbolisti Pasaules kausa pusfinālā iepriekš bija spēlējuši tālajā 1990.gadā, toreiz turnīrā iegūstot 4. vietu. Līdz šim vienīgo reizi angļi par pasaules čempioniem kļuvuši 1966.gadā.

«Bija lieliski tik tālu tikt. Zinām, ka darījām cilvēkus lepnus, bet mēs tik un tā vēlējāmies uzvarēt. Šķita, ka esam gana labi, lai to paveiktu. Mums gan beigās nedaudz pietrūka,» atzina Keins, kurš šajā Pasaules kausā izcēlās ar sešiem vārtiem, pagaidām būdams turnīra rezultatīvākais futbolists.

Pasaules kausa finālmačs starp Franciju un Horvātiju notiks svētdien.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu