Pasaulē garāko nagu īpašnieks beidzot šķīries no sava lepnuma

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Indietis Šridhara Čillals (Shridhar Chillal), kurš pasaules slavu ieguva kā garāko nagu īpašnieks, beidzot šķīries no 66 gadus vecajiem nagiem. Tagad tie rotā Ņujorkas muzeja ekspozīciju.

82 gadus vecajam Čillalam bija nepieciešami 66 gadi, lai izaudzētu autobusa garuma nagus, bet vajadzēja vien dažas minūtes, lai tos nogrieztu. Tiesa, ne jau viņš pats tos nogrieza, bet gan meistars ar tā dēvēto fleksi.

Čillals savas kreisās rokas nagus sāka audzēt, kad bija 16 gadu vecs. Uz šādu soli viņu pamudināja gadījums, kad viņš nejauši nolauza savas skolotājas nagu, kura vēlāk viņam pateica, ka viņš nekad nesapratīs, cik grūti ir censties nenolauzt garu nagu. Čillals šo aizrādījumu, šķiet, stipri ņēma pie sirds, jo nekavējoties sāka audzēt nagus pats. Pēdējo reizi, kad viņa nagi tika izmērīti, tie bija 9,09 metrus gari.

Čillals atklāja, ka nav viegli izaudzēt pasaulē garākos nagus. Tie esot bijuši ārkārtīgi trausli, tāpēc gulēšana viņam sagādājusi lielas problēmas. Turklāt tie pēdējā laikā sagādājuši sāpes.

«Tomēr tik gariem nagiem bija savas pozitīvās puses, piemēram, man nekad nebija jāgaida rindā,» jokoja rekordists Čillals.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu