Lasvegasā policija iekļūst apšaudē ar bēgošiem noziedzniekiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HANDOUT / REUTERS

Lasvegasas policija publicējusi videoierakstu no pakaļdzīšanās un apšaudes ar diviem noziedzniekiem, kas tika turēti aizdomās par slepkavību, vēsta aģentūra «Reuters». Video, kas tika uzņemts ar policista formai piestiprinātu kameru, redzama policijas un bēgošo noziedznieku apšaude uz ceļa, kur tobrīd brauca vēl citas automašīnas.

Uz policistiem tika raidīti 34 šāvieni, paziņojusi Lasvegasas policija. Tādā veidā tika apdraudēti daudzi autovadītāji un garāmgājēji.

Bīstamā pakaļdzīšanās beidzās ar viena noziedznieka nošaušanu un otra ievainošanu.

Video redzamie notikumi risinājās trešdienas, 11. jūlija, rītā ap plkst. 7.30. Neidentificētais aizdomās turētais tika nošauts automazgātuves tuvumā.

Apmēram pēc divām stundām policija pamanīja otra aizdomās turētā automašīnu. Pēc bēgšanas un apšaudes vīrieša automašīna ietriecās sākumskolas ēkas sienā, vēsta raidorganizācija ABC. Aizdomās turētais ieskrēja skolā, taču drīz vien tika aizturēts.

Nav ziņu par cietušiem policistiem. Videoieraksts tika publiskots pirmdien.

Abi vīrieši tika turēti aizdomās par cita vīrieša sašaušanu. Upuris slimnīcā mira no vairākām šautām brūcēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu