Mežciemā par auto detaļu zādzību aizturēti trīs jauni vīrieši

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RPP

Pirmdien, 16.jūlijā, īsi pirms pulksten 5.00 no rīta Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki saņēma izsaukumu uz Sergeja Eizenšteina ielu, kur kāds aculiecinieks bija pamanījis aizdomīgus jauniešus. Aculiecinieks vēstīja, ka jaunie vīrieši mēģinot uzlauz kādu automašīnu. Kārtības sargi notikuma vietā ieradās aptuveni trīs minūšu laikā, taču ļaundari tajā brīdī jau bija aizgājuši daudzdzīvokļu namu iekšpagalmu virzienā. Aculiecinieks norādīja virzienu un īsumā pastāstīja, kādas bija meklējamo vīriešu pazīmes.

Brīdi vēlāk, apsekojot pagalmus, viens no policistiem ieraudzīja iespējamos pārkāpējus, kuri, pamanot kārtības sargu metās bēgt. Skrējiena laikā pārkāpēji izmeta divas kastes ar mantām, bet pēc pārsimt metru sprinta viņi ielēca «Audi» markas automašīnā un aizbēga Hipokrāta ielas virzienā. Policijas darbinieks, kurš viņiem dzinās pakaļ, paspēja iegaumēt automašīnas numura zīmi, krāsu un modeli, ko uzreiz ziņoja kolēģiem rācijā. Meklēšanā uzreiz iesaistījās vēl divas ekipāžas un minūti vēlāk vienai no šīm ekipāžām izdevās bēgošo «Audi» apturēt.

Vēlāk noskaidrojās, ka jaunie vīrieši visticamāk apzaguši netālu esošu «Subaru» markas automašīnu, no tās salona nozogot bremžu diskus un citas detaļas. Tāpat pie viņiem atrastas vairākas mantas, kuru izcelsmi 19, 20 un 24 gadus vecie jaunieši nevarēja izskaidrot.

Pārkāpēji nogādāti Valsts policijā, kur par zādzību uzsākts kriminālprocess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu