Perfekti portreti ar jauno flagmani Huawei P10

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tava seja ir stāsts. Tā atspoguļo tavas vēlmes un kaislības. Atklāj bailes. Tava seja ir stāsts… iepazīstinot Huawei jaunāko flagmani – P10. Kampaņā tiks izmantoti dažādi mediju un sociālo mediju kanāli Centrālajā un Austrumeiropā, kā arī Skandināvijas valstīs.

Katru minūti pasaulē tiek uzņemti vairāk nekā trīs miljoni fotogrāfiju un apmēram 90% no šī skaita tiek uzņemtas ar viedtālruni. Šis ir viens no iemesliem, kāpēc Huawei fokusējas uz fotogrāfiju, cenšoties sasniegt ideālu, sadarbojoties ar pasaules vadošo kameru ražotāju Leica. Ņemot vērā Huawei Mate 9 un P9 panākumus ar duālajām kameru sistēmām, P10 iepazīstina ar jaunāko veikumu P10 viedtālrunī – Leica Dual-Camera 2.0. Tas ir pirmais Huawei viedtālrunis, kurā iekļauta precīza 3D sejas noteikšana tehnoloģija, kas fotogrāfijās uzlabo ikvienu sejas detaļu.

Jaunais flagmanis ļauj lietotājiem uzņemt skaistas, mākslinieciskas fotogrāfijas, ar dabiski izpludinātu fonu, Leica fotogrāfiju stilā. Pievienojot HuaweiLeica lauka dziļuma algoritmu, uzņemtās fotogrāfijas kļūst asākas, skaidrākām līnijām un izteiksmīgām krāsām, kamēr fons paliek izpludināts. Šie efekti pieejami gan krāsu, gan monohromajos režīmos un fokuss var tikt mainīts pēc fotogrāfiju uzņemšanas.

Lai šīs funkcijas izceltu, Perfekta Portreta kampaņai izveidota televīzijas reklāma, ko veidoja Leomek Hatoda aģentūra. Reklāmas fokusā ir cilvēka seja un dažādie stāsti, ko tā vēsta. Video ir vairāku skatu apvienojums, kuros redzami cilvēki, dažādos dzīves posmos, situācijās, amatos un ainās, lai notvertu unikālo mums visapkārt.

Foto: Publicitātes foto

Kampaņā piedalās Huawei P10 Latvijas reklāmas seja, mūziķis Markus Riva, kā arī Huawei vēstnieks, Polijas futbola zvaigzne un Minhenes «Bayern» uzbrucējs Roberts Levandovskis.

Par Huawei

Huawei ir pasaules vadošais informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) pakalpojumu piegādātājs. Kompānijas mērķis ir radīt labāk savienotu pasauli, esot atbildīgiem korporatīviem pilsoņiem, inovāciju veicinātājiem informētai sabiedrībai un nozares sadarbības veicinātājiem. Uzņēmumu virza uz klientu orientētas inovācijas un atvērtas sadarbības modelis, Huawei ir radījuši IKT risinājumu portfolio, kas dod klientiem priekšrocības telekomunikācijas un uzņēmumu tīklos, ierīcēs un mākoņskaitļošanas jomās. Huawei kopā nodarbina vairāk nekā 170 tūkstošus cilvēku, kas ir apņēmušies radīt maksimālu pienesumu telekomunikāciju operatoriem, uzņēmumiem un pircējiem. Uzņēmuma produkti un pakalpojumi pieejami vairāk nekā 170 pasaules valstīs, aptverot aptuveni trešdaļu pasaules iedzīvotāju. Kompānija dibināta 1987.gadā un tā pieder kompānijas darbiniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu