Ekoloģiskas koka pirtis, dārza mājas un lapenes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dārza interjers un arhitektūra ir svarīgs elements jebkurai privātmājai vai kempingam. Tas ne tikai garantē vizuāli simpātisku un mājīgu vidi, bet spēj vienlaicīgi būt pat ļoti funkcionāls ikviena ikdienā! NeoMājas.lv jau vairāk kā astoņus gadus palīdz cilvēkiem piepildīt savus izsapņotos dārzus ar ekoloģiskām koka būvēm gan no piedāvājumā esošām - pirtīm, dārza mājām, bērnu mājām, lapenēm, garāžām, auto novietnēm, grila mājām -, gan pilnīgi individuālus klienta izvēlētos projektus!

http://www.neomajas.lv

Koka dārza būves var iedalīt vairākās kategorijās:

Lapenes

Klientiem tiek piedāvātas dažādu izmēru, formu un sarežģītības pakāpes lapenes. Lapeņu izmēri ir pieejami sākot no 6 m2 līdz pat 20 m2, bet formas – gan kvadrātveida, piecstūru, sešstūru, gan astoņstūru laukumi, kas ļauj katram dārza īpašniekam izvēlēties savam dārzam un vietai atbilstošāko risinājumu. Izvēloties lapeni, noteikti jāņem vērā, vai tā būs atvērta veida lapene, kas vairāk pildīs nojumes funkciju, vai arī slēgta lapene ar stiklotām loga vitrīnām. No praktiskā viedokļa piemērotākais ir otrais variants, jo tas nodrošina, ka ziemā lapene nepiesnigs vai lietus laikā nepielīs.

Foto: Publicitātes foto

http://www.neomajas.lv/precu-katalogs/lapenes.html

Grila namiņi

Grila mājas izmantošanas pamatmērķis ir – gaļas grilēšana un ēdiena gatavošana, jautrā pulkā, sēžot apkārt grilam. Grila mājas ir iespējams izmantot kā vasarā, tā arī ziemas mēnešos. Visnotaļ ierasta situācija – saimnieks cep gaļu dārza stūrī, kamēr viesi pie galda bauda maltīti un uztur jautrību. Kāds šai situācijā tiek apcelts! Grila mājas šo netaisnību novērš, jo visi viesi ir vienuviet, un katrs no tiem var piedalīties maltītes gatavošanā.

Grila mājas parasti ir ļoti ietilpīgas – pateicoties mājiņas plānojumam, 6 m2 mājiņā var sasēsties 10 draugu plašs pulks. 9 m2 grila mājas platība nodrošinās atpūtas iespējas jau 14 cilvēkiem.

Grila mājas izvēlē noteikti pievērsiet uzmanību grila galdam. Parasti tiek izmantoti divu veidu materiāli – akmens vai koks. Akmens virsmas galds kalpos ilgstoši. To nesabojās ne ēdienu atstātās pēdas, ne skrāpējumi.

http://www.neomajas.lv/precu-katalogs/grila-majinas.html

Foto: Publicitātes foto

http://www.neomajas.lv/precu-katalogs/grila-majinas.html

Šķūnīši un noliktavas

Lai kāds arī būtu cilvēks, dzīves laikā tas«apaug» ar mantām. Ielūkojieties savās garāžās –plaukti pilni un dažkārt pat vieta, kas paredzēta automašīnai, tiek izmantota velosipēdu vai zāles pļāvēja glabāšanai. Risinājums? Saimniecības kārtības ieviešanai bieži vien pietiktu ar vienkāršu, gaumīgu šķūnīti. Iegādājoties dārza mājiņu šādam nolūkam, noteikti būtu vēlams izvēlēties mājiņu ar dubultām durvīm, lai ērti varētu ievietot platākas mantas, kā piemēram, dārza ķeru, velosipēdu vai pļāvēju. Vienviru durvis šādos gadījumos Jums sagādās tikai sasistas rokas, sabojātu durvju aili un bojātu inventāru.

http://www.neomajas.lv/precu-katalogs/skunisi.html

Auto novietnes un nojumes

Piedāvājam vairāk nekā 10 dažāda veida auto nojumes - gan vaļējas, gan slēgtas. Nojumes var tikt apvienotas ar speciālām palīgtelpām un dažāda veida durvīm. Sevišķi funkcionāla auto nojume sevī apvieno gan vietu automašīnai un velosipēdiem, gan nojumi, lai novietotu galdu vai grilu.

http://www.neomajas.lv/precu-katalogs/garazas.html

Vasaras atpūtas namiņi, kempingu mājas

Šīs kategorijas mājas ir pieejamas visplašākajā klāstā, un pēc izmēra tās ir sākot no 9 m2 līdz 70 m2 lielas, un, pasūtot speciāli, pat lielākas. Galvenais noteikums mājiņas izvēlē – saprast, kādam tieši nolūkam tā Jums kalpos. Ja plānojat iegādāties brīvdienu māju, tad būtu jānosaka, cik cilvēkiem tā būs nepieciešama. Parasti 4 cilvēku ģimenei populārākais mājiņas izmērs ir 20 m2 - tas ir pilnīgi pietiekams, lai izvietotu gultas un vēl paliktu vieta pāri virtuves vai atpūtas stūrīša izvietošanai.

Savukārt, izvēloties mājiņas kempingu izveidei, jāatceras, ka mājiņas ir biznesa sastāvdaļa un to pamatfunkcija ir sniegt naktsmājas uz 1 vai vairākām naktīm ģimenēm un mazām kompānijām, tāpēc pārspīlēt ar sienu biezumiem, telpu skaitu un lielumiem ne vienmēr ir pareizākais. 12 m2 liela mājiņa ir pietiekami liela, lai izmitinātu divus makšķerniekus, savukārt ģimenei pietiks 16 m2 liela mājiņa. Viesi brauc baudīt vietu – dabu, ezeru vai pludmali, bet mājiņu izmanto, kā vietu, kur pārlaist nakti komfortā. Mūsu ieteiktais aprēķins – mājiņai ir jāatmaksājas vienas līdz vēlākais pusotras sezonas laikā.

Foto: Publicitātes foto

http://www.neomajas.lv/precu-katalogs/kempinga-darza-majas.html

Bērnu mājiņas

Neo Māju bērnu koka mājiņas ir izgatavotas no ekoloģiskiem materiāliem, ar speciālām loga rūtīm, kuras neplīst, trepēm un telpas izmēru līdz pat 4 m2. Bērnu mājiņa ir lieliska vieta, kur jaunākajiem ģimenes locekļiem spēlēt spēles, mācīties būt patstāvīgiem, pavadīt laiku ārā - svaigā gaisā, spēlējot spēles.

Koka mājiņas var tikt izgatavotas arī pēc speciāla pasūtījuma, balstoties uz Jūsu vēlmēm un idejām. Kopīgi atradīsim izdevīgāko risinājumu!

http://www.neomajas.lv

Vairāk interesantu ideju kā papildināt savu dārzu vai viesu namu ar jauku koka māju varat apskatīt mūsu mājaslapā: www.neomajas.lv. Ja esat noskatījuši jau kādu konkrētu koka māju, bet vēlaties apskatīt dārza mājiņu, lapeni klātienē - par to iespējams vienoties iepriekš zvanot uz +371 29163445. Kā arī gaidīsim jūs pie mums, mūsu birojā - Rīgā, Daugavgrīvas ielā 45.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu