Radīts, iespējams, pats drošākais gludeklis pasaulē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vai arī Tev kādreiz ir gadījies, kad viena aizdomāšanās mirkļa, neuzmanības vai vienkārši neveiksmīgas apstākļu sakritības rezultātā uz kāda (parasti tieši uz vismīļākā) apģērba ir parādījies spilgts un neizdzēšams gludekļa formas «nospiedums»? Mīļākais apģērbs pagalam un galīgi nelāgs noskaņojums garantēts…

Vienalga, vai tā bija Tava mīļākā zīda kleita vai šifona blūze, vai arī dzīvesbiedra labais, baltais krekls – nākamreiz ķeroties pie gludināšanas, mainīsi temperatūru ne vienu reizi vien, un galu galā, labāk lai paliek nedaudz sagumzīts, nevis sadedzināts, vai ne? Protams, ka nē, šeit nav vietas kompromisiem! Bet ko darīt? Vai aizmirst par apģērba gludināšanu? Vai arī samierināties, ka mūžīgais satraukums ir normāla gludināšanas procesa sastāvdaļa? Vai arī apbruņoties ar pacietību un ik reizi piesardzīgi eksperimentēt ar gludekļa iestatījumiem, veltot šim procesam lielu daļu sava dārgā laika?

Philips PerfectCare

Drošs un mūsdienīgs risinājums gludināšanai

Par laimi, mēs vairs nedzīvojam laikā, kad gludināšanai izmantoja ogļu gludekļus. Teiksiet – arī ar modernākām gludināšanas ierīcēm ir gadījusies nepatīkama pieredze? Diemžēl arī tā ir taisnība. Tādēļ kvalitatīvas un drošas gludināšanas jautājums joprojām ir ļoti aktuāls. Lai atvieglotu mūsu ikdienas rūpes un ļautu mums bez liekām bažām kopt un skaisti valkāt mūsu mīļākos, arī delikātu audumu apģērbus arī ikdienā, Philips ir radījis jaunu, drošu un efektīvu tvaika ģeneratora gludekli PerfectCare Elite.

Foto: Publicitātes foto

Philips PerfectCare

Vairs nekādu pārdomu par īstā gludināšanas režīma izvēli

Tvaika ģeneratora gludekļa PerfectCare Elite tehnoloģija OptimalTEMP padara gludināšanu daudz ērtāku – vairs nav jātērē laiks temperatūras regulēšanai, nogaidīšanai, līdz tā noregulējas, vai apģērbu šķirošanai. Ar perfekto temperatūras un nepārtrauktas spēcīgas tvaika padeves kombināciju bez apdedzināšanas var gludināt gan džinsa, gan tādus delikātus audumus kā zīds. Tas ne vien ietaupīs Tavu laiku, bet arī padarīs gludināšanas procesu daudz vieglāku.

Foto: Publicitātes foto

Philips PerfectCare

Ērtums un drošība

Jaunais PerfectCare Elite ir īpaši ērts lietošanā – ar tā īpaši ietilpīgo 1,8 litru ūdens tvertni Tev būs iespēja gludināt pat divas stundas bez pārtraukuma. Turklāt Tev vairs nebūs jāsatraucas par gludekļa sakarsēto virsmu. Šis jaunajam gludeklim ir pārnēsāšanas aizslēgs, kas droši nostiprina gludekli uz pamatnes, novēršot noslīdēšanas risku vai iespēju nejauši pieskarties karstajai gludekļa virsmai. Tāpat varēsi aizmirst par mūžīgo jautājumu «Vai es, izejot no mājām, izslēdzu gludekli?», jo automātiskās izslēgšanās funkcija atslēgs tvaika ģeneratora gludekli, ja tas vairākas minūtes netiek lietots.

Būtiska nianse ir arī gludekļa atkaļķošana, kas parasti ir ne visai patīkams process, ko mēdzam atlikt un atlikt uz vēlāku laiku. Šis gludeklis gan ar gaismas, gan skaņas signāliem pats Tev atgādinās, kad jāveic tīrīšana un atkaļķošana. Tad Tev atliks vienkārši nospiest pogu Easy De-Calc un savākt netīro ūdeni un kaļķakmeni. Tieši tik vienkārši!

Philips PerfectCare

Valkā skaistos tērpus bez rūpēm

Kādēļ slēpt skapī savus skaistākos tērpus tikai tādēļ vien, ka tie bija grūtāk kopjami? Izmanto mūsdienīgās tehnoloģijas sev par labu – ietaupi laiku, valkā, ko vien vēlies, un neļauj sendienu stereotipiem ierobežot Tavu stilu un individualitāti!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu