Grēta Gorjučko: «Mamma mani iedvesmo!»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ikvienam cilvēkam ir kāds, kas viņu iedvesmo. TV raidījumu vadītājai Grētai Gorjučko viens no šādiem cilvēkiem ir viņas mamma Inga Ozoliņa - horeogrāfe, sporta skolotāja un, kā pati Grēta saka, – vienkārši fantastiski azartiska sieviete!

Foto: Publicitātes foto

Mamma saistās ar siltumu, drošību un mīļumu

«Māmiņdiena man nenoliedzami asociējas ar manu mammu, savukārt mana mamma man saistās ar siltumu, drošību un mīļumu,» stāsta Grēta. «Man prātā nemainīgi palikusi viena sajūta no laika, kad dzīvojām kopā, - brīvdienu rītos viņa man ļāva tā ilgāk pagulēt, un tad, kad pamodos, ar visu segu skrēju pie viņas. Mēs skatījāmies filmas, ēdām laiskas brokastis, un man vienmēr palika neizdzerta kafijas krūze. Katru reizi es prasīju lielo krūzi un tomēr nemainīgi to atstāju neizdzertu līdz galam. Viņu tas mazliet kaitināja, tomēr tādi bija tie rīti – tradicionāli ierasti, tomēr tik mīļi un labu sajūtu pilni,» atminas Grēta.

Foto: Publicitātes foto

Grēta mammu cenšas pārsteigt arī ikdienā, un tam nav saistības ar kādu konkrētu dienu: «Man ļoti patīk radīt pārsteigumus. Pēdējo pārsteigumu mammai sagādāju viņas dzimšanas dienā, kad uzaicināju viņu uz randiņu divatā, taču priekšā jau gaidīja lielāks bariņš ar ziediem, šampānieti, brokastīm visas dienas garumā un pārsteigumu, ceļojums uz viņas sapņu pilsētu - Venēciju.» Arī Māmiņdienā Grēta plāno samīļot mammu un pārsteigt viņu ar pavasarīgu pašas atlasītu ziedu buķeti: «Es mīlu kombinēt dažādus ziedus un zinu, ka mana mamma ļoti mīl svaigus ziedus arī mājās!»

Foto: Publicitātes foto

Katrai lietai sava vieta

Par savu lielāko palīgu mājas darbos Grēta sauc apkopēju, kurai ir zelta rokas un kura spēj visu to, kam trakajā ikdienas skrējienā neatliek laika. Savukārt mammai Ingai ikdienas darbos palīdz rūpīga plānošana – viņa vienmēr izplāno, kad ko darīs, un visus mājas darbus dara pati. Viņas noteikums - vienmēr visu nolikt vietā uzreiz pēc lietošanas, vai tā būtu veļas kaste, skapis vai trauki, tad arī māja vienmēr būs kārtīga. Savukārt īsto noskaņojumu Grētas mammai palīdzot radīt mūzika un televizors fonā. «Es domāju, ka mana mamma kaifo, darot mājas darbus, jo ir pedantisks cilvēks, kam ir augstas prasības pret estētisku vidi sev apkārt,» saka Grēta. Arī pirmie iespaidi par meitas uzdāvināto Electrolux Ergorapido putekļusūcēju no jaunās pavasara kolekcijas Grētas mammai ir pozitīvi – tas ir parocīgs un jaudīgs, turklāt ar to var tīrīt ne tikai grīdu, bet arī mēbeles. Par īpaši noderīgu funkciju putekļusūcējam dāmas atzīst apgaismojumu, kas palīdz iztīrīt arī nesaredzamas un grūti aizsniedzamas vietas.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu