Super viegla metode tiem, kas vēlas sākt sarunāties angliski uzreiz!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Gribēju ātri un viegli iemācīties angļu valodu. Un, bāc, «uzskrēju virsū» Šveices metodei. Tagad pilnībā iztieku bez google tulkotāja,» stāsta Aira Romanovska (51) no Līvāniem. Lasi interviju ar Airu un uzzini, kā tu vari iemācīties angļu valodu 14 dienās!

Vai biji iepriekš mācījusies angļu valodu?

–Esmu angļu valodu mācījusies vidusskolā un augstskolā, gan arī kursos. Tas viss bija stipri sen. Tad mācēju gan runāt, gan lietot gramatiku rakstot. Bet toreiz jau īsti nebija kur – kino nerādīja angliski, TV arī nebija kanālu angļu valodā. Ceļot arī vēl neceļoju.. un manas zināšanas angļu valodā pamazām izbālēja un aizmirsās.

–Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

– Tagad viss ir mainījies un angļu valoda ir visur. Nepieciešamība kļuva arvien lielāka, kad sāku vairāk ceļo. Atceros daudzas neveiklas situācijas, kad savas angļu valodas nezināšanas dēļ piedzīvoju kaunu, jo pārpratu, nesapratu vai nemācēju atbildēt. Pēc vienas tādas izgāšanās nolēmu, ka nopietni ķeršos klāt angļu valodas apguvei. Gribēju brīvi sarunāties ar cilvēkiem, ko satieku ārzemēs. Man bija nepieciešamība iemācīties angļu valodu ātri un ērti un, bāc, «uzskrēju virsū» Šveices metodei - mācīšanās no mājām jebkurā brīdī, kad vēlos un vēl ar garantiju - vai nu iemācos, vai saņemu naudu atpakaļ – ideāli!

Kā notika mācīšanās?

- Labi un vienkārši. Reģistrējos programmai, uzreiz epastā saņēmu nodarbības. Sākumā klikšķināju cauri vārdiņiem, pēc tam teikumiem. Mācības ļoti atviegloja neierastā metode. Ātri apguvu kā veidot saprotamus teikumus plus vēl ievērojami palielināju savu vārdu krājumu. Programma ļoti palīdz trenēt izrunu, pilnīgi jutu, kā ar katru mācīšanās reizi mana izruna paliek arvien labāka. To visu apguvu mācoties brīvajos brīžos no telefona vai datorā.

Kā vērtē savu angļu valodu tagad?

– Tagad esmu priecīga par savu angļu valodu. Brīvi varu runāt tagadnes, nākotnes un pagātnes formās.Sarakstoties ar ārzemju draugiem, ir patīkami, ka mierīgi bez google tulkotāja varu saprast, ko man raksta un jautā. Un arī pati varu elementāri atbildēt. Tas viss ir tik pozitīvi!

Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

–Tu vari sākt runāt angliski jau šodien! Ja tu gaidi piemērotu brīdi, tad tas ir tagad – piesakies SwissLanguages programmai un pārliecinies par to pats!

Nav būtiski, vai tas ir labāks darbs, ceļošana vai sarunas ar ārzemju draugiem. Ar SwissLanguages Tu būsi vienu soli tuvāk saviem sapņiem un mērķiem!

Dodies uz www.SwissLanguages.com un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai

SwissLanguages piedāvā - iemācies runāt angliski 14 dienās vai saņem naudu atpakaļ. Tikai šodien saņem valodu programmu ar 55% atlaidi. Nenokavē! Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies. Atlaide tikai pirmajiem 49 interesentiem šodien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu