Paveiksim to kopā! Pievienojies - 20 dienu organisma attīrīšanas kursam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dreamstime.com

Pirmās saulainās un siltās dienas, plaukst koku lapas, čivina puni, bet nav pat spēka par to priecāties? Nereti mūsu lielais pavasara nogurums ir ne tikai vitamīnu un saules trūkums, bet arī pazīme, ka ir piesārņots organisms. Tāpat arī liekais svars, nespodra āda, sāk veidoties maisiņi zem acīm, pasliktinās imunitāte, galvassāpes, bezmiegs – arī tās ir pazīmes, kas liecina par to, ka organismam nepieciešama attīrīšana.

Vairumam organisma attīrīšana asociējas ar drastisku sevis mocīšanu, nerimstošu bada sajūtu un ne pārāk patīkamām procedūrām. Jā, sevis ierobežošana un jaunu ikdienas elementu iekļaušana ir neizslēdzama, taču organisma attīrīšanu var veikt patīkamā veidā. It īpaši labi tas padodas, ja darām to kopā, motivējot viens otru!

Veselīga skaistuma studiju tīkls «Figura Line» aicina visus,kuri saprot organisma attīrīšanas nozīmi gan pašsajūtas uzlabošanai, gan arī skaistumam, pievienoties īpašam 20 dienu organisma attīrīšanas kursam. Tā mērķis ir sekmēt organisma attīrīšanu dabīgā un patīkamā veidā, bez galējībām un riska veselībai.

Kurss veidots kā dažādu savstarpēji papildinošu elementu un ieteikumu kopums, kurus ievērojot tas ļaus ne vien attīrīt organismu, bet arī iepazīt veselīgas un sabalansētas ēšanas pamatpricipus un sākt ceļu uz veselīgu skaistumu.

Kas ir iekļauts kursā?

Iegādājoties 20 dienu organisma attīrīšanas kursu jebkurā «Figura Line» studijā visā Latvijā par 98 EUR (kursa vērtība pārsniedz 126 EUR), Tu saņemsi visu nepieciešamo:

  • 7 stundu garas limfas stimulācijas masāžas uz īpaša aparāta/trenažiera ar individuālu programmas pielāgošanu katram klientam;
  • ārstniecības augu kompleksa «Refine» kapsulas un tēju 20 dienu kursam;
  • diplomētas uztura speciālistes Ilzes Justamentes sagatavotu, īpaši vieglu ēdienkarti attīrīšanās kursa laikā 10 dienām. Lai atvieglotu ēdienkartes izpildi, norādīta katrā maltītē plānotā ēdiena recepte un citi noderīgi ieteikumi, kas ievērojami kursa laikā.
  • 25% atlaidi papildus ietīšanai (problēmzonām ar dabīgām maskām), ko varēsi iegādāties masāžas laikā.

Nenokavē! Ierobežots piedāvājums - īpašo 20 dienu organisma attīrīšanas kursu var iegādāties tikai no 2017.gada 15.maija līdz 20.maijam.

Iegādājoties šo kursu, nav pienākums izmantot visus tajā iekļautos elementus, bet to iesakām, jo tikai tā ir iespējams sasniegt optimālus rezultātus.

Attīri savu organismu 20 dienu laikā kopā ar «Figura Line» vairā nekā 30 studijās visā Latvijā!

Rīgā, Aizkrauklē, Bauskā, Carnikavā, Daugavpilī, Dobelē, Jēkabpilī, Jelgavā, Jūrmalā, Kuldīgā, Lielvārdē, Liepājā, Līvānos, Madonā, Ogrē, Preiļos, Rēzeknē, Salaspilī, Siguldā, Talsos, Tukumā un Ventspilī.

Vairāk informācijas

Nepalaid garām jaunumus - seko «Figura Line» profiliem arī sociālajos tīklos!

Figura Line Facebook

Figura Line draugiem.lv

Figura Line Instagram

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu