Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

3. jūnija vēlēšanās es balsošu par seksu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

3. jūnijā - vēlēšanu dienā - treniņu centrs «SEKS.RF» atzīmē trīs gadu jubileju kopš pirmās nodarbības Rīgā. Par godu svinībām seksoloģe un seksa trenere Jeļena Bekmane vadīs savu audzēkņu vidū vispopulārākos nodarbību kursus: «Orālā seksa māksla», «Sievietes orgasma atmodināšana» un «Spilgts vīrieša orgasms». Jeļena atbild arī uz biežāk uzdotajiem jautājumiem.

Vai drīkstu pieteikties pie jums par uzskates līdzekli?

Šis ir jautājums, ko visbiežāk uzdod vīrieši, pirmoreiz izdzirdot par «SEKS.RF» treniņu centru. Mūsu atbilde vienmēr ir negatīva, jo mūsu seksa treniņi ir paredzēti tikai sievietēm. Vīriešiem ieeja šeit stingri aizliegta. Viņi savas mīļotās sievietes sagaida mājās vai treniņu centra tuvumā ar ziediem rokās un alkst uzzināt – ko gan tādu šajos treniņos iemāca? Starp citu, treniņu centra pastāvēšanas laikā no sievietēm esam saņēmuši 30222(!) pateicības, un daļa no tām nākušas no rīdziniecēm.

Vai būs arī praktiskās nodarbības?

Par to, ka būs praktiskās nodarbības, nešaubieties! Tā ir mūsu nodarbību galvenā atšķirība no jebkurām citām nodarbībām. Treniņš iedalās divās daļās – teorētiskajā un praktiskajā.

Teorētiskajā daļā mēs daudz runājam par attiecību psiholoģiju, sievietes un vīrieša fizioloģiju, sniedzam padomus, kā atgūties pēc dzemdībām un arī – kādas apakšbiksītes izvēlēties lomu spēlēm.

Praktiskajā daļā dalībnieces apgūst plašu praktisko iemaņu klāstu. Katrai dāmai apmācību laikā tiek izsniegts «lēdijas komplekts»: dilators, prezervatīvi, lubrikants, matu gumija u.c. nepieciešamie atribūti.

Un tad tikai spēj atcerēties – «Meitenīte-atsperīte», «Ieniršana», «Astoņkājīte», «Pudeles korķis». Pat ja visus jauno paņēmienu nosaukumus no galvas būs grūti atcerēties, muskuļu atmiņas līmenī iemaņas brīnišķīgi saglabāsies uz ilgu laiku. Orāli manuālās mākslas slīpēšanai mājas apstākļos tiek izsniegta grāmatiņa ar katra paņēmiena detalizētu aprakstu.

Vai tiešām vēl ir sievietes, kuras to nav apguvušas?

Bieži vien seksuālā audzināšana izpaužas kā sarunas reibumā ar savām draudzenēm, pornofilmas noskatīšanās (kopīgi vai vienatnē – tas atkarīgs no partneru savstarpējās atklātības), un arī – personīgie eksperimenti. Taču, pēc statistikas datiem, tikai 29% procentu sieviešu seksa laikā vienmēr nonāk līdz orgasmam. Turklāt lielākajai daļai dāmu nepieciešama papildus klitora stimulācija, jo baudu no vaginālā seksa viņas neizjūt. Statistika runā pati par sevi – mācīties ne tikai var, bet arī vajag! Nodarbības stimulē sevis un sava partnera izzināšanu un atklāšanu, kā arī ļauj šajā delikātajā tēmā iedziļināties.

Nodarbības norisināsies Rīgā, Smilšu ielā 3.

Nodarbību programma:

3. jūnijs, sestdiena

  • 12:00 Orālā seksa māksla
  • 18:00 Sievietes orgasma atmodināšana

4. jūnijs, svētdiena

  • 12:00 Orālā seksa māksla
  • 18:00 Spilgts vīrieša orgasms

Nodarbības cena: 50 EUR / 70 EUR / 90 EUR

Nodarbības ilgums: 3 līdz 4 stundas.

Biļetes iespējams iegādāties te

Dzērieni, nepieciešamie trenažieri un labs garastāvoklis iekļauti nodarbības cenā!

Tālrunis informācijai +371 29407102

Papildus informācija

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu