Starptautiska izglītība tepat Latvijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūsdienās par aizvien lielāku nepieciešamību kļūst starptautiska, konkurētspējīga izglītība, kuras mācību programmas veidotas pēc labākajām pasaules tradīcijām un kura dod sapratni par darba tirgus prasībām. Rīgas Tehniskās Universitātes (RTU) Riga Business School (RBS) piedāvā šādu izglītību tepat Latvijā. Apmeklē Bakalaura programmas atvērto durvju dienu 8. jūnijā un pārliecinies par to pats.

RBS ir veidota kā starptautiska universitāte, kura tika dibināta pirms 26 gadiem, sadarbojoties ar Otavas universitāti (University of Ottawa, Canada) un Buffalo universitāti (State University of New York at Buffalo, United States of America). Savukārt bakalaura programma tika ieviesta pirms pieciem gadiem, sadarbojoties ar vienu no dibinātāju universitātēm - Bufalo universitāti– un Norvēģijas Biznesa skolu (BI Norwegian Business School), šādi nodrošinot programmas atbilstību labākajām pasaules biznesa skolu tradīcijām un standartiem.

Starptautiska mācību vide

RBS bakalaura programmas (Bachelor of Business Administration – BBA) kopienā ietilpst jau 26 valstu pārstāvji no Eiropas, Ziemeļamerikas, Dienvidamerikas, Āzijas, Āfrikas un Austrālijas. Tie ir gan pasniedzēji, gan studenti un nu jau arī absolventi. Tāpat arī Latviju pārstāvošajiem pasniedzējiem, obligāta prasība ir darba pieredze ārzemēs.

«RBS bakalaura programmā jau piecus gadus uzņemam enerģiskus, inteliģentus (gan praktiski, gan teorētiski), godīgus un zinātkārus jauniešus. Viens no mūsu mērķiem ir veicināt jauniešu izpratni par globālo kultūru, lai viņi izaugtu par atbildīgiem pasaules pilsoņiem. Pie mums mācās studenti no ASV, Azerbaidžānas, Baltkrievijas, Indijas, Kazahstānas, Krievijas, Moldāvijas, Nigērijas, Norvēģijas, Tadžikistānas, Vācijas, u.c., kopumā vairāk nekā 20 valstīm,» stāsta Elza Priede, RBS Bakalaura programmas koordinatore.

Darbs un prakses vietas starptautiskos uzņēmumos

Studiju laikā, vai drīz pēc to beigšanas, mūsu studenti ir spējīgi strādāt starptautiskos uzņēmumos, ko pierāda arī viņu darba un prakses vietas. Mūsu absolventus un studentus iespējams sastapt Deloitte, KPMG, Rimi Baltic, Ernst&Young, Tieto Latvia, SEB Group, DNB ASA, MikroTik, Accenture, Fazer, Circle K, airBaltic un daudzās citās kompānijās.

Vairāk informācijas šeit

Atvērto durvju diena

RBS rīko atvērto durvju dienu 8. jūnijā plkst. 16:00, Rīgā, Skolas ielā 11. Tā ir iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus par studijām RBS, noklausīties lekciju par karjeras iespējām un pirmajiem uzzināt mūsu studentu apvienības aktuālāko informāciju.

Atvērto durvju dienas

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu