Pētījums: 35% aptaujāto atzīst, ka pēc tualetes apmeklējuma nejūtas pietiekami tīri

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vairāk nekā trešdaļa aptaujāto nejūtas pietiekami tīri pēc tualetes apmeklējumiem, un deviņi no katriem desmit vēlētos pasargāt ādu no kairinājumiem, liecina higiēnas produktu ražotāja «SCA» nesen veiktais pētījums.

Zewa piedāvā svaigu risinājumu tiem, kuri vēlas justies tīrāk pēc tualetes apmeklējuma. Zewa mitrais tualetes papīrs lietojams kopā ar sauso tualetes papīru: vispirms lieto mitro, tad – sauso. Pēc mitrā tualetes papīra lietošanas āda nav jāsusina, jo tā mitrums ir īpaši pielāgots teicamai ādas tīrīšanai. Zewa mitrais tualetes papīrs bioloģiski sadalās, tāpēc to droši var noskalot podā.

«Mēs esam higiēnas jomas līderi un lepojamies piedāvāt inovatīvus risinājumus. Tagad mūsu produktu lietotāji pēc tualetes apmeklējuma var justies svaigāk un tīrāk. Mitrais tualetes papīrs notīra labāk nekā tikai sausais,» stāsta Heidi Toivola, Zewa mārketinga vadītāja.

37% patērētāju uzskata savu ādu par jutīgu, un 90% vēlētos pasargāt to no kairinājumiem. Zewa mitrais tualetes papīrs ir maigs pret ādu – tas ir dermatoloģiski pārbaudīts un pH neitrāls.

Zewa mitrais tualetes papīrs ir pieejams lielākajos Latvijas veikalos.

Par SCA

SCA ir viens no pasaules vadošajiem higiēnas un mežsaimniecības preču ražotājiem un ilgtspējīgi izstrādā, ražo un tirgo personīgās higiēnas, salvešu un mežsaimniecības preces. Grupas nesen iegādātais uzņēmums «BSN medical» piedāvā ievainojumu kopšanas, kompresijas terapijas un ortopēdijas produktus. SCA piedāvā savas preces apmēram 150 valstīs ar daudzu pasaulslavenu zīmolu nosaukumiem, tostarp, TENA un Tork, kā arī Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda un Zewa.

Eiropas lielākā privātā mežsaimnieka lomā SCA īpaši uzsver ilgtspējīgu mežsaimniekošanu. 2016. gadā ražotājs nodarbināja 46 000 cilvēkus, un tā noiets bija 12,4 miljardi eiro. SCA ir dibināts 1929. gadā, un tā galvenais birojs atrodas Stokholmā, Zviedrijā, un tas ir kotēts biržā Nasdaq Stockholm. SCA tiecas uzlabot dzīves kvalitāti ar vadošajiem higiēnas un veselības uzturēšanas risinājumiem.

Vairāk informācijas

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu