Bezmaksas izmēģinājumi un atlaides masāžām «Figura Line» visā Latvijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 7.jūnija līdz 14.jūnijam masāžas studiju tīkls rīko «Figura Line Atvērto durvju nedēļu». Šī pasākuma ietvaros katrā no gandrīz 30 studijām visā Latvijā 3 dienu garumā ikvienam interesentam būs dota iespēja izmantot studiju sagatavotos piedāvājumus un piedalīties dažādās aktivitātēs.

Trīs dienas gan esošajiem, gan jaunajiem klientiem sev tuvākajā «Figura Line» masāžas studijā būs iespēja izbaudīt stundu garo procedūru, kas uzlabo pašsajūtu, palīdz iegūt tīkamākas auguma aprises un uzlabo ādas stāvokli, tikai par 9,90 EUR! Procedūras notiek pēc iepriekšēja pieraksta, tāpēc zvaniet un piesakieties uz masāžu sev ērtākajā dienā:

7.jūnijs «Figura Line» studijās Rīgā – Jugla, Mežaparks, Mūkusala, Pleskodāle un Vecrīga. Citur Latvijā – Bauskā, Dobelē, Jēkabpilī, Līvānos, Ogrē un Tukumā.

8.jūnijs «Figura Line» studijās Rīgā – Jugla, Mežaparks, Mūkusala, Pleskodāle un Vecrīga. Citur Latvijā – Bauskā, Daugavpilī, Dobelē, Jēkabpilī, Jūrmalā, Līvānos, Ogrē, Preiļos un Tukumā.

9.jūnijs «Figura Line» studijās Rīgā – Jugla, Mežaparks, Mūkusala, Pleskodāle un Vecrīga. Citur Latvijā – Bauskā, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jūrmalā, Līvānos, Ogrē, Preiļos un Tukumā.

10.jūnijs «Figura Line» studijās Daugavpilī, Preiļos un Jūrmalā.

12.jūnijs «Figura Line» studijās Rīgā – Āgenskalns, Pļavnieki, Purvciems. Citur Latvijā – Aizkrauklē, Jēkabpilī, Kuldīgā, Liepājā, Madonā, Rēzeknē, Salaspilī, Siguldā, Talsos un Ventspilī.

13.jūnijs «Figura Line» studijās Rīgā – Āgenskalns, Pļavnieki, Purvciems. Citur Latvijā – Aizkrauklē, Kuldīgā, Liepājā, Madonā, Rēzeknē, Salaspilī, Siguldā, Talsos un Ventspilī.

14.jūnijs «Figura Line» studijās Rīgā – Āgenskalns, Pļavnieki, Purvciems. Citur Latvijā – Aizkrauklē, Kuldīgā, Liepājā, Madonā, Rēzeknē, Salaspilī, Siguldā, Talsos un Ventspilī.

Iegādājies neierobežotu masāžas reižu skaitu par akcijas cenu!

Katrā «Figura Line» studijā trīs dienu garumā notiekošo «Atvērto durvju dienu» ietvaros ikviens varēs iegādāties neierobežotu masāžas reižu skaitu par cenu 9,90 EUR/par masāžu. Iegādātās masāžu apmeklējuma reizes varēs tikt izmantotas konkrētajā masāžas studijā līdz pat 2017.gada 15. septembrim.

Saņemsi īpašas atlaides, ko izmantot varēsi līdz pat 2017.gada 15.septembrim, ja «Atvērto durvju dienā» iegādāsies:

• vismaz 10 masāžas apmeklējuma reizes, saņemsi -25% atlaidi viena «Figura Line» produkta iegādei vai ietīšanai problēmzonām ar dabīgajām maskām masāžas laikā.

• vismaz 15 masāžas apmeklējuma reizes, saņemsi -50% atlaidi viena «Figura Line» produkta iegādei vai ietīšanai problēmzonām ar dabīgajām maskām masāžas laikā.

Aicinām uz bezmaksas limfas stimulācijas masāžas izmēģinājumu un lekcijām

Visi tie, kuri nekad nav mēģinājuši limfas stimulācijas masāžu, «Figura Line Atvērto durvju nedēļas» ietvaros tiek aicināti uz bezmaksas šīs procedūras izmēģinājumu 18 minūšu garumā. Kā arī visi interesenti tiek aicināti apmeklēt bezmaksas lekcijas un meistarklases par dažādam sievišķīgām tēmām, kas notiks studijās.

Informācijai par bezmaksas izmēģinājumu un lekciju norises laikiem, sekojiet līdzi «Figura Line» kontā sociālajā tīklā Facebook

Prezentācijas un atlaides produktiem Tavai veselībai un skaistumam

Lai palīdzētu ikvienai klientei būt vēl skaistākai un justies vēl labāk «Figura Line» studijās ir nopērkami arī dažādi dabīgi kosmētiskie līdzekļi ar pretcelulīta un ādu uzlabojošu iedarbību ķermenim, iedarbīgi sejas kopšanas līdzekļi cīņai ar grumbiņām ādas novecošanās pazīmēm, kā arī organismu attīrošas kapsulas un tēja.

Tikai «Atvērto durvju dienās» spēkā būs izdevīgi iegādes nosacījumi produktiem:

• Attīrošo ārstniecības augu kompkeksa «Figura Line REFINE» 50 dienu organismu attīrošajam kursam, kurā ietilpst tēja un kapsulas īpaša cena – 19.90 EUR (pilna cena 37.00 EUR, cena klientiem - 28.50 EUR)

• Visai profesionālās kosmētikas «Dermacur» produktu līnijai sejas un roku ādas kopšanai – 15% atlaide

«Figura Line REFINE» ir unikāls, īpaši Latvijā dzīvojošajām sievietēm izstrādāts Ziemeļu dabas vielu komplekss, kas palīdz atbrīvoties no «nelāgajiem uzkrājumiem». Atgādinām, ka uztura bagātinātāji neaizstāj veselīgu un pilnvērtīgu uzturu.

Par Figura Line REFINE

«Dermacur» profesionālās kosmētikas līdzekļi ir kvalitatīvi un iedarbīgi cīņā ar ādas novecošanās pazīmēm, kas galvenokārt tiek ražoti no dabīgām sastāvdaļām un nesatur parabēnus un konservantus. Trīs galvenās sastāvdaļas, kas ietilpst visos šis profesionālās kosmētikas līnijas sejas kopšanas līdzekļos, ir hialuronskābe, kolagēns un minerālsāļi no Karlovi Vari ārstnieciskajiem avotiem.

Par "Dermacur"

Esat laipni gaidīti «Figura Line» masāžas studijās visā Latvijā!

Studiju adreses un tālrunis pierakstam

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu