SUBWAY Vecrīgā - tagad atvērts 24 stundas diennaktī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Restorāns SUBWAY Grēcinieku ielā 11a tagad atvērts 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā. Visiem izsalkušajiem - lieliska iespēja izbaudīt gardu sendviču pašā Rīgas sirdī!

SUBWAY savu 3 gadu jubileju Latvijas tirgū nosvin ar darba laika pagarināšanu un pieejamību apmeklētājiem jebkurā diennakts laikā. Sākot ar 1. jūniju SUBWAY restorāns Grēcinieku ielā 11a ir atvērts 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā. Visiem izsalkušajiem - lieliska iespēja izbaudīt gardu sendviču pašā Rīgas sirdī pie Pēterbaznīcas, kad vien sirds kāro!

Pastaigu pa Rīgas parkiem mīļotājus un tos, kuri iecienījuši atpūtu Bastejkalnā - gaidām pusdienās Meierovica ielā 12 netālu no Pulvertorņa. Bet, ja jums pa ceļam uz darbu ik rītu iznāk būt Centrālās Stacijas apkārtnē - laipni lūdzam uz rīta kafiju un brokastīm SUBWAY Merķeļa ielā 6, pie Cirka. Neiespējami paiet garām.

Tiem, kuri bieži vien brīvdienās apmeklē tirdzniecības centrus, atgādinām par iespēju iegādāties svaigus un sulīgus SUBWAY sendvičus arī te. Laipni lūdzam iepirkšanās centros Olimpia, Rīga Plaza un Alfa! Tomēr, ja dodaties ārpus Rīgas uz Valmieras vai Siguldas pusi - iegriezieties SUBWAY Inčukalnā Rīgas - Veclaicenes šosejas 37 km! SUBWAY - vienmēr pa ceļam!

Vairāk informācijas par akcijām, īpašiem piedāvājumiem un jaunumiem

SUBWAY - vienmēr svaigi, vienmēr lieliski! Izbaudi tieši to garšu, kuru kārojas patlaban!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu